Speltips Ålborg – Århus 10/6: Danskt cupmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Aalborg eller Ålborg mot Aarhus eller Århus. Det är det som gäller inför den danska cupens sena möte onsdagen den 10 juni 2020.

  Rygga speltips hos Unibet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

I den danska fotbollen har man minsann inte väntat i onödan, utan säsongen har kickat igång på bred front både i ligaspelet och nu i cupen. Medan vi i Sverige ser ut att skjuta på cupen ytterligare kör man rakt på sak i Danmark. Det uppskattas.

Just den här gången är det alltså dag för DBU Pokalen, eller den danska cupen som vi nog känner oss mer bekväma med att benämna den, och det spelas två semifinaler på tisdagen. FC Köpenhamn? Nej. FC Nordsjälland? Nej. FC Midtjylland? Nej. Bröndby IF? Nej. Inget av de riktigt stora lagen är kvar.

Med det sagt är Ålborg och Århus framme vid semifinal, och kommer nu att spela mot varandra i ett direkt avgörande möte. Det är alltså vinna eller försvinna som gäller för båda lagen.

I den andra semifinalen spelar SönderjyskE mot AC Horsens, och det är kanske inte ett fullt så sexigt möte. Men vi kan konstatera att det nu är som upplagt för att alla fyra lagen på riktigt ska kunna gå stenhårt för titeln. Så pass jämnt bör man se det hela.

Formen kan avgöra

Faktum är att det här blir andra gången på bara tre dagar som lagen spelar mot varandra, men det föregående mötet spelades i Superligan. Då vann AGF Aarhus med 3-2 på bortaplan efter en riktigt intensiv tillställning.

AGF Aarhus har varit urstarka sedan omstarten och står nu på sju inspelade poäng hittills. Då finns det ett snöpligt poängtapp hemma mot Randers som en av deras tre spelade matcher från maj och framåt.

Aalborg har det tyngre, och har inte vunnit någon match sedan omstarten. Man har hunnit spela två matcher, men trots att man nätat i båda har det inte lyckats att bli en trepoängare alltså.

Här tror vi att båda lagen ser det som en gratischans att faktiskt vinna en titel i år, och sätta någon form av guldkant på den här i stora stycken rätt tråkiga säsongen med tanke på alla omständigheter runt omkring.

Båda lagen göra mål spelas till 1,82 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,82
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, onsdag 10/6
TV: 
Stream: