standard fotboll

Speltips Austria Wien – Admira Wacker 2/6: Nedflyttningsrundan i Österrike

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är nu dags att ta in den österrikiska säsongen i den helt avgörande fasen, med slutspelsrunda. Austria Wien spelar mot Admira Wacker den 2 juni 2020.

  Rygga hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Se Bundesliga kostnadsfritt hos ComeOnoch få 300% extra på din första insättning i välkomstbonus. Regler & villkor tillämpas.

I många ligor runt om i Europa är det nu dags att avsluta säsongerna, och till skillnad från i exempelvis Allsvenskan finns det ett slutspelssystem i ett par av ligorna. Det gör att lag som nu inte spelat matcher på hur länge som helst ska spela direkt avgörande tillställningar ganska direkt.

Med andra ord finns det all anledning att ratta in kanaler eller mer eller mindre obskyra streams för att kolla på matcher från exempelvis Danmark eller Österrike. För i det sistnämnda landet använder man sig precis av ett sådant system under denna speciella säsong.

Just nu är det så att man spelat 22 omgångar i grundserien, och det innebär att slutspelsserien står för dörren. Två lag som hamnade på den nedre halvan och därmed är med i nedflyttningsrundan i stället är Admira Wacker och Austria Wien.

Det här är alltså en slutspelsrunda – för att få stanna kvar och säkra nytt kontrakt. Samtidigt spelas parallellt en slutspelsrunda om själva titeln. Men där kommer alltså varken Admira Wacker eller Austria Wien att finnas.

Inbördes poäng följer med

En viktig aspekt att ha med sig är att de inbördes poängen – alltså poängen insamlade från matcher mot varandra – att följa med till nedflyttningsligan i österrikiska Bundesliga. Admira Wacker tjänar exempelvis på detta, eftersom man plötsligt bara är två poäng bakom Austria Wien.

Austria Wien är utan tvekan det lag som förlorar mest på det. Av sina 25 poäng har man bara tagit 12 poäng mot de andra bottenlagen. Det gör att man just nu leder nedflyttningsrundans tabell, men det på samma poäng som Altach och med bara tre poäng till godo på jumbon. Tätt värre.

Därmed kan vi alltså konstatera att matchen direkt är av yttersta vikt, för båda lagen. Nu har man inte spelat match sedan i början på mars, och därför ska vi nog inte ha för höga förväntningar. Här tror vi snarare på en väldigt tät historia.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,72 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,72
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:30, tisdag 2/6
TV: 
Stream: