Speltips Austria Wien – Altach 9/6: Sista vinsten

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Austria Wien gör allting för att rädda sin heder i den österrikiska ligans nedflyttningsrunda, och nu möter man Altach den 9 juni 2020.

  Rygga speltips hos Unibet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går att säga mycket om det upplägg som man nu har valt att spela i den österrikiska ligan, men vi kan väl konstatera att det inte är det allra mest rättvisa med givna förutsättningar. Corona har gjort att man valt att ta sig an säsongen på ett annorlunda sätt.

Det hela var påtvingat med tanke på att man sköt upp säsongen, och när fotbollen nu är tillbaka har man skickat in de övre lagen från tabellen i ett eget slags slutspel. Men värre är det såklart för lagen på den nedre halvan, som ska slåss om sin egen överlevnad.

Allra värst är det förmodligen för ett lag som Austria Wien, som ändå har någon slags självbild om att man ska spela i toppen. Men den här säsongen får man göra allting för att försöka rädda sin heder.

Det såg ganska bra ut direkt för Austria Wien när man vann mot Admira Wacker i omstarten, men efter 1-1 mot St Pölten senast kan man konstatera att Austria Wien inte ens är dominanter i den här klart svagare ligan. En jobbig check från verkligheten för ett annars klassiskt lag som Austria Wien.

Austria Wien får det svårt

Det här blir då tredje gången under säsongen som Austria Wien spelat mot St Pölten, och senast spelade lagen 2-2 på plats i St Pölten. Men på hemmaplan kunde Austria Wien vinna med 2-0.

Men vi kan också konstatera att det var under andra tider, och det Austria Wien som nu finns håller inte samma nivå. Efter omstarten är man också mer svårbedömda, och ska man se helt krasst på det har man inte övertygat på det stora hela.

Som det ser ut nu är det här två lag som ska klara sig kvar med nytt kontrakt, men en poäng räcker långt för att hålla andra lag bakom sig. Varken Austria Wien eller St Pölten är särskilt sugna på att förlora med rådande förutsättningar.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,74 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian)
Odds: 1,74
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:30, tisdag 9/6
TV: 
Stream: