Speltips Bayern München Frankfurt 10 juni 2020

Speltips Bayern München – Sevilla 24/9: Supercupen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Den europeiska supercupen avgörs som vanligt inför gruppspelet i Champions League och Europa League. Bayern München möter Sevilla den 24 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Så sakteliga har säsongerna runt om i Europa kickat igång, och ligorna har tagit fart på flera håll. När det kommer till spansk fotboll körde man igång förra helgen, och för italienarnas del var man igång nu senast. Det gör att alla stora ligor kört igång på allvar igen.

Det har man även gjort i Bundesliga, även om Bayern München bara har hunnit spela en match så här långt. Men den vann man å andra sidan med fullständigt galna 8-0 hemma mot Schalke 04. Att man är ett bättre lag förvånar väl ingen, men att man är så överlägsna mot en så klassisk klubb är ett oroande faktum inför den här säsongen. Kommer det ens bli spännande?

Sevilla har än så länge inte öppnat säsongen, eftersom man hade en längre säsong än övriga spanska lag, då man spelade final i Europa League så sent som för en månad sedean. Nu har man två raka vinster i vänskapsmatcher inför tävlingspremiären, som blir nu mot FC Bayern München. Inte en drömmotståndare att möta direkt när säsongen ska köra igång.

Det gör att vi inte kan hålla något annat lag än Bayern München som klara favoriter inför UEFA Super Cup.

Handikappspel i UEFA Super Cup

FC Bayern München har inte riktigt samma trupp som för ett par veckor sedan när man i storstilad stil tog hem Champions League, och visade att man var världens bästa fotbollslag just nu. För den fotboll som man visade upp under augusti månad saknar motstycke, både den här säsongen och de senaste säsongerna. Så överlägsna var det länge sedan vi såg ett lag på den här nivån.

Det i sig gör att man gäller som favoriter inför matchen mot Sevilla, men nu ska man ha med sig att laget har tappat tunga spelare som Thiago Alcantara och såklart Philippe Coutinho. Däremot finns det andra tunga pjäser kvar som inte riktigt har bestämt sig än, däribland David Alaba. Glöm inte heller att man nu har fått in en viss Leroy Sané i laget. Det gör att den offensiva spetsen knappast kan anses sämre den här säsongen.

Inför just det här mötet ska man dock ha med sig att Bayern München kommer till spel utan ett par spelare som varit borta ett tag. Det rör sig inte minst om Kingsley Coman, som har dragit på sig covid-19 och som av den anledningen inte finns med i truppen. När han väl är tillbaka lär han ha en periods träning kvar innan han gå för fullt. Tanguy Nianzou är också borta, i det fallet handlar det dock om en skada. Den tidigare nämnda David Alaba har haft en muskelskada, men kommer snart att finnas med i startelvan igen. Det återstår att se om man chansar med honom här.

Sevilla däremot har samma tunga lag som förra säsongen, sånär som på ett par spelare som har lämnat. Att man fått in Ivan Rakitic gör också att spetsen på mittfältet känns ännu vassare inför den här säsongen.

Bayern München -1,5 spelas till 1,88 gånger krämen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayern München -1,5
Odds: 1,88
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, torsdag 24 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: