7 augusti 2019 Krasnodar Porto Speltips

Speltips Benfica – Porto 1/8: Portugisisk cupfinal

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Portugals fotbollssäsong går i mål med den tunga finalen mellan storklubbarna Benfica och FC Porto i den portugisiska cupen lördagen den 1 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Äntligen dags att runda av även den portugisiska fotbollen, och det är minsann med en tung match som vi tar den här säsongen i mål. Benfica och Porto gör upp i det som blir en direkt avgörande match om cuptiteln.

Efter omstarten av den portugisiska fotbollen har det varit ganska underhållande fotboll i Portugal, och inte minst Benfica har sett starka ut med många vinster på slutet. Tre raka på slutet gjorde att man seglade i mål med god poängskörd. Nu har man också vind i sin segel inför den här matchen.

Det här blir den sista matchen för säsongen för båda lagen, och för FC Porto gäller det att försöka knipa en ny titel. Men laget föll faktiskt med 2-1 borta mot SC Braga i den senaste matchen, och har därför lite irritation inom laget.

Men i övrigt har formen varit strålande efter omstarten, och någonting annat kan man inte ta och imponeras av än att FC Porto fortsatt är en av dominanterna i Portugal.

Vi rekar på 1X2-marknaden

Det är inte konstigt om man inte riktigt har den bästa kollen på dessa båda lag just nu, men faktum är att det här är en match mellan två väldigt bra lag. Det har nog de flesta som har följt den europeiska fotbollen på cupnivå under hela 2000-talet egentligen koll på.

I hemamlaget kommer inte Alejandro Grimaldo att spela eftersom han har en tung knäskada som håller honom borta. Nuno Tavares fanns inte med sist man spelade match med en lårskada, men är tillbaka i träning och kan eventuellt spela matchen. Adel Taarabt är desto mer osäker med sina fotledsproblem.

I bortalaget är Ivan Marcano utanför laget, och det är en spelare som man har saknat under nästan hela vårdelen av säsongen. Det blir också så att Shoya Nakailjma inte spelar matchen, medan Luis Diaz och Mateus Uribe kommer att testas sent.

Ofta spelar dessa båda lag täta matcher mot varandra, och röda krot är inte ett omöjligt ingrepp i matcherna. Här tror vi att vi får se en ny jämn historia mellan två svårslagna lag.

X (oavgjort) spelas till 3,35 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,35
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:45, lördag 1 augusti
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.