Speltips, Bolton – Eastleigh 19/1: Ännu en stark omspelsfavorit

Speltips Bolton – Salford 13/11: League Two

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det blir formen som fäller avgörandet när Bolton och Salford gör upp i League Two fredagen den 13 november 2020. Vi rekar med odds.

  Rygga vårt speltips hos betway!
Annons. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway.

Det finns inte mycket fotboll på det övergripande spelschemat för Europa den här fredagen, men det spelas tack och lov en fredagsmatch nere i League Two. Lite längre ner i seriesystemet i England går det alltså att hitta fotboll även i dessa landslagstider.

Här har vi ganska goda förhoppningar om att mötet mellan Bolton och Salford City ska bli någonting speciellt.

Bortalaget Salford City är laget som ägs av 1992-generationen från Manchester United och som efter en svag säsongsinledning gjorde sig av med sin huvudtränare, för att då plocka in ägaren Paul Scholes som ansvarig. På senare tid har man också fått ordning på lagets prestationer och resultat.

Just nu har man klättrat i tabellen och är nu på placering nummer tio med 16 inspelade poäng. Den fina trenden på slutet gör också att man har +8 i målskillnad och bara åtta insläppta mål. Det är bara Port Vale i hela League Two som har släppt in färre mål hittills. I dagsläget är det inte heller mer än tre poäng upp till en positiv kvalplats för detta Salford City, som uppenbart har någonting på gång efter en skakig inledning på säsongen.

Bolton däremot har legat i botten sedan starten och trenden pekar inte åt något positivt håll. Det fortsätter snarare åt det ganska intetsägande hållet.

Fördel bortalaget

Bolton har under hela den här inledningen på säsongen fått klara sig utan Dennis Politic och han finns inte med i den här matchen heller. Eoin Doyle och Gethin Jones har också lagts till på skadelistan, men den sistnämnda ska enligt rapporter snart kunna vara tillbaka i spel igen för den klassiska klubben Bolton. Nathan Delfouneso bör också nämnas som ett osäkert kort på förhand.

Salford City är som bekant en klassisk klubb på ett helt annat vis och det finns ett par spelare som får det att kittla lite extra i det här laget. Men då är det lite trist att vi inte kommer att få se den hårdföre mittfältaren Darron Gibson. Han är återigen skadad och kan inte spela matchen.

På det hela taget är det här alltså lag som har underpresterat en aning under säsongsinledningen och som många med mig inte direkt har imponerats av än. Det fanns förhoppningar om att leta sig uppåt i tabellen, men den trenden känns bortblåst.

Salford City draw no bet spelas till 1,57 gånger smeten hos Betway. Det är trots allt gästerna som är det hetare laget här.

Jämför odds: