Speltips Newcastle Southampton 20 april 2019

Speltips Brentford – Newcastle 22/12: Skrälläge

Det är ingen skräll enligt spelbolagen, men i mina ögon vore det en bra merit av Brentford att slå ut Newcastle United den 22 december 2020.

Det är när denna match inte mer än två dagar kvar till julafton och även om man i England snarare firar på juldagen måste man säga att det är juletid för fullt. Har vi tur får vi se lite publik på läktarna, men med tanke på den senaste smittoutvecklingen är det kanske osannolikt.

Hur som helst ska det nu spelas Ligacupen mitt i Premier League och Championship, varpå lagen med ett späckat schema nu får ett ännu mer späckat schema att försöka jobba utifrån. Det får man ta och se som en klar nackdel och frågan är hur motiverande det är.

Newcastle United har gjort en okej inledning på säsongen, men man har inte ett milslångt avstånd ner till övriga lag och rådande situation sätter utan tvekan saker och ting på sin spets för laget. Det kanske inte är här och nu som man vill prioritera. Det är väl snarare ligamatcherna som är viktigast för bortalaget.

Motivationsfaktorn kan alltså tala för Brentford, som gör en stark inledning på säsongen, har häng på toppen i Championship och känns som ett homogent lag.

Nu tror jag att man vill visa sig hålla mot lag på den högre hyllan och därför kan jag se hur man tar sig an den här matchen med ett starkare lag än vad bortalaget mönstrar.

Brentford har bra slagläge

Det är alltid intressant att se hur lagen tar sig an dessa matcher, och inte sällan får vi se mycket rotation. Det känns inte omöjligt att det blir fallet även inför den här matchen, även om laget från nedre seriesystemet gärna vill visa sig på högre nivå.

Brentford kan därför tänkas formera ett starkt lag, även om man har ett par tunga spelare borta. Lagkaptenen och den defensiva härföraren Pontus Jansson är exempelvis skadad och kan därför inte spela. Shandon Baptiste och Mads Roerslev Rasmussen är inte heller en spelare som kan vara med här. Däremot ska man ha med sig att Ethan Pinnock nu är tillbaka från avstängning.

I bortalaget har man nu lite färre skadade spelare att prata om. Nu saknar man egentligen bara Martin Dubravka, Allan Saint-Maximin och Jamaal Lascelles. Ingen av spelarna är tillgängliga här och har inte varit på ett tag. Federico Fernandez kommer troligen inte heller att riskeras i den här matchen.

I mina ögon är det här ett bra slagläge för hemmalaget. Brentford draw no bet spelas till 1,71 gånger såsen hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Brentford draw no bet
Odds: 1,71
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, tisdag 22 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: