Speltips Manchester United Bournemouth 4 juli 2020

Speltips Coventry – Bournemouth 2/10: Bortafavorit

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

AFC Bournemouth är spelbolagens favorit inför matchen borta mot Coventry City fredagen den 2 oktober 2020 i Championship.

  Rygga vårt speltips hos betfair!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är ett riktigt maraton som väntar när man som lag kliver in i den engelska ligasäsongen, och inte minst i Championship ska det spelas ofantligt många matcher innan vi vet vilka lag som tar sig upp till Premier League, vilka som ramlar ner och vilka som säkrar kontrakt i andraligan.

Det gör att det spelas intensivt med matcher direkt, och den här säsongen är det lite speciella tider som bekant. Som om det inte vore nog med det spelas också Ligacupen parallellt, och där kan vi se att både Coventry City och AFC Bournemouth nu är utslagna. Det är kanske lika bra.

AFC Bournemouth har öppnat säsongen lovande, och gäller som en av favoriterna i Championship inför säsongen, med tanke på att man senast kommer från Premier League. Den nye tränaren Jason Tindall har fått bra effekt på sitt sätt att spela, med två raka vinster på hemmaplan och ett kryss borta mot Middlesbrough.

Coventry City har en vinst, en förlust och ett kryss så här långt och ser ut att vara ett fullgott lag inför säsongen. Det känns som att en viss Matt Godden kan bli viktig för laget, och redan nu har han tryckt in två pytsar. Det skulle inte förvåna mig om han är sist på bollen någon gång mot AFC Bournemouth också.

Championship – bra odds

Faktum är att det här är två lag som inte har spelat mot varandra särskilt mycket genom åren, och de senaste mötena får vi skruva tillbaka tiden hela åtta säsonger för att hitta. Det var helt andra tider för båda klubbarna, när man då spelade i League One.

Sedan dess har AFC Bournemouth gjort en enorm resa, tagit sig upp till Championship, briljerat under Eddie Howe och senare tagit sig till Premier League. Efter ett par imponerande säsonger är man dock tillbaka längre ner i seriesystemet, och gäller som en av fa voriterna inför säsongen. Det kan man förstå varför.

Coventry däremot har varit lite av en jojo genom seriesystemet, och det är tydligt att det här är en klubb som haft svårt att kapitalisera på sitt namn. För många som följde Tipsextra är det ett klassiskt fotbollslag, som gärna får spela i högstaligan.

Men vad hände senast lagen spelade mot varandra? Jo, Coventry vann båda mötena den säsongen och släppte inte in ett enda mål mot AFC Bournemouth. Men just den här gången är mina förväntningarna någonting annat.

Båda lagen göra mål spelas till 1,87 gånger krämen hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos betfair – Få 100 riskfria kronor!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,87
Bolag: Betfair
Spelstopp: 20:45, fredag 2 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: