14 november 2019 England Montenegro Speltips

Speltips Danmark – England 8/9: Tufft igen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Kasper Hjulmand förlorade direkt som förbundskapten, och nu möter Danmark ett svårslaget England i UEFA Nations League den 8 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Kasper Hjulmand ska ta sig an sin andra match som dansk förbundskapten på tisdagen den 8 september 2020, när det blir besök från de brittiska öarna. England försöker ta sig an den här gruppen med sikte på förstaplatsen, och ska därför hålla jämna steg med belgarna.

Det är lite märkligt hela den där historien som har varit i det danska förbundet, där man valde att göra sig av med sin förbundskapten Åge Hareide trots att han gjort väldigt starka resultat, och dessutom hade ett starkt fäste hos flertalet av spelarna. Med ett lyckat världsmästerskap i ryggen blickade han fram mot ett Europamästerskapet där man skulle gälla som lite av en outsider.

Men redan många månader innan Europamästerskapet var tänkt att spelas fick norrmannen veta att Kasper Hjulmand skulle ta över i samband med att kontraktet med Danmark gick ut, det vill säga efter sommaren. Nu blev EM 2020 dessutom flyttat, varpå Åge Hareide inte ens fick leda sitt landslag i den turneringen.

Kasper Hjulmand har nu tagit över – och har ett mäktigt arv att försöka förvalta. Åge Hareide hade gjort Danmark svårslagna, med en trend på 36 matcher utan förlust. Det tog Kasper Hjulmand en match att inkassera sin första. Direkt föll man med 0-2 hemma mot Belgien.

Det gör att det redan nu har höjts vissa röster om att Kasper Hjulmand kanske är ett nerköp, och för att inte riskera att se stormen blåsa upp låter det klokt för honom att leda sitt lag till en vinst snarast. Men hemma mot England blir det alltid tufft.

England är bättre

Efter lite tumult råder det nu viss osäkerhet kring Phil Foden och Mason Greenwood, som enligt rapporter har brutit med säkerhetsföreskrifterna och reglerna som finns kring corona. Det gör att man kan komma att straffas, och i skrivande stund är det oklart om talangerna får spela mot Danmark. Men det är inte direkt de allra största tappen. Då är det väsentligt jobbigare att Marcus Rashford är skadad och inte ens med i truppen, att Harry Maguire inte fick resa med övriga laget till samlingen och att Kyle Walker nu är avstängd. Dessutom är Jack Grealish osäker till spel, och Harry Winks är utanför truppen.

Andreas Skov Olsen, som vanligtvis spelar med Andreas Cornelius i den italienska klubben Bologna, finns inte med i matchen mot England heller. Detta på grund av en skada. Det återstår att se om det blir samma elva som senast, där Christian Eriksen är viktigast på mitten i sin offensiva roll.

I mina ögon är England ett bättre lag, men det var inte direkt så att något av landslagen imponerade direkt i premiären av UEFA Nations League. Kanske går det därför för Danmark att gneta sig till ett kryss?

X (oavgjort) spelas till 3,60 gånger smeten hos Casumo. Det känns som bra spelvärde, då det lär hända klart oftare än i var tredje match med givna förutsättningar.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,60
Bolag: Casumo
Spelstopp: 20:45, tisdag 8 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: