Speltips Brighton Manchester United 30 juni 2020

Speltips Everton – Manchester United 23/12: Dagens rekar från Rasim Reiz

Dagens bästa speltips i Ligacupen när Rasim Rekar rekar med odds inför mötet mellan Everton och Manchester United den 23 december.

Dan före dopparedagen bjuder oss på Ligacupen och mötet mellan Everton-Manchester United på anrika Goodison Park.

Som alltid med Ligacupen förväntar vi oss en hel del rotation i båda lagen, med tanke på det tuffa spelschemat i Premier League. Lagen möttes senast i november i ligan där Manchester United vann med 1–3 på Goodison Park.

Manchester United kommer till den här matchen i en riktigt bra form, bortaspelet är helt makalöst och man är märkligt nog mycket bättre på bortaplan än hemmaplan. 8 raka bortavinster i ligan. Ole Gunnar Solskjaer förväntas rotera i den här matchen då man har lite små skavanker i truppen och här får man chans att vila sina nyckelspelare för kommande matcher under den intensiva perioden som kommer här under december/januari.

Det ska tilläggas att United har en bred trupp och här kommer vi få se Cavani, Pogba m.fl. från start så det lär nog inte vara en ljummen påskmust till startelva Ole Gunnar Solskjaer ställer ut ikväll.

Hemmalaget är även de i en riktigt bra form. Everton har 3 raka segrar och man har det mot Leicester, Chelsea, Arsenal. Det är riktigt imponerande och visar bara på vilken skicklig tränare Ancelotti är. Här kommer vi också få se rotation i startelvan då man redan om 3 dagar har bortamatch mot Sheffield United och där måste man ta en 3 poäng för att haka på i toppen i Premier League och direkt där efter, allt som om 5 dagar har man Man City hemma, Så här väljer nog Ancelotti och spara lite spelare.

Dagens bästa speltips inför julen

Jag tror vi får se en ganska snarlik matchbild som senaste mötet, Man United har hittat ett spelsätt som man verkligen får bra betalt för och jag tror man fortsätter på det vinnande spåret även ikväll. Tror inte något av lagen skulle bli allt för nere vid en förlust då det här knappast en prioritet för klubbarna.

Tittar vi på spelmarknaden så är det ju alltid svårt att sia om utgångar då mycket handlar om vilken startelvor vi får ikväll men ikväll vågar jag att lita på ett Manchester United som bara radar upp segrar på bortaplan och trots en rotation kommer vi få se en slagkraftig elva som skall kunna besegra ett Everton återigen på Goodison Park.

Jag väljer att lägga den raka 2:an på Manchester United hos Unibet till fina 2,23 gånger pengarna och det får bli sista spelet innan julafton!

Återigen tillbaka i mellandagarna och då ska vi öka nyårskassan.

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner
Odds: 2,23
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, onsdag 23 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: