27 augusti 2019 Lincoln City Everton Speltips

Speltips Everton – West Ham 30/9: EFL Cup

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Tungviktsmöte som väntar i engelska Ligacupen där formstarka West Ham och Everton gör upp i ett hett möte den 30 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vi är framme vid den roliga delen av engelska Ligacupen, när matcherna inte längre enkom känns avslagna, utan där det faktiskt är tunga lag och klubbar som gör upp. I det här mötet får vi exempelvis se två lag från Premier League göra upp.

West Ham såg otroligt vassa ut i den här helgens omgång av Premier League, när laget vann med hela 4-0 hemma mot ett Wolverhampton som av många anses vara en av de mindre klubbarna som på allvar har någonting stort på gång. Men då var West Ham klart hetare och kunde alltså vinna med stor marginal. Det var en välbehövlig vinst efter två raka initiala vinster i Premier League, och nu känns det som att West Ham kanske är på gång.

Everton hade turen på sin sida senast, men tog tre nya, välbehövlig poäng senast mot Crystal Palace och toppar nu den engelska högstaligan med full pott efter tre spelade matcher. Det är utan tvekan så att det är ett lag med gott självförtroende som kliver in till det här mötet på Goodison Park, där man alltid är starka.

Målspel i Ligacupen

Everton har haft en strålande inledning på säsongen, och det som är väldigt intressant är att Carlo Ancelotti den här säsongen har ett b-lag eller ett lag med reserver som håller extremt hög nivå. Det gör att det närmast är tvunget att spela med dessa spelare i Ligacupen.

Jean-Philippe Gbamin, Mason Holgate, Genk Tosun och Jarrad Brantwaite står ock på skadelistan och får inte chansen här. Däremot kan vi räkna med Kean på topp, och bland annat Gylfi Sigurdsson på mitten igen. Troligen intill Fabian Delph. Det är inte direkt svaga spelare att kunna slänga in i ett sådant läge.

West Ham prickade verkligen formen senast. Ryan Fredericks är skadad och kommer inte att spela här heller, och troligen är inte Issa Diop eller Josh Cullen redo att kliva in i säsongen än. De har varit borta, isolerade, men ska vara utanför isoleringen nu. Men den fysiska statusen är såklart ett frågetecken efter så lång tid borta. Det återstår att se hur man tänker formera laget, men indikationerna säger.

Känslan är att det är hemmalaget som är aningen spetsigare här, och att deras reserver gärna visar framfötterna i den här typen av match.

Båda lagen göra mål spelas till 1,70 gånger krämen hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,70
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, onsdag 30 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: