Speltips Portimonense Benfica 10 juni 2020

Speltips Famalicao – Benfica 18/9: Klasskillnad

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Förra säsongen blev det 1-1 två gånger om, men i år känns Benfica klart hetare än Famalicao i den portugisiska ligan. Vi rekar med odds den 18 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter en lång väntan är det nu dags att köra igång den portugisiska säsongen igen, och med tanke på att det inte har spelats fotboll i ligaspelet sedan i slutet av juli månad är det hög tid. Nu går vi in i en speciell säsong, kantad av corona.

Men det är som bekant ingenting unikt för Portugal, och om det är någonting vi har lärt oss över hela Europa är att det i slutändan inte spelar så stor roll. Det blir lite annorlunda matcher, det blir lite mindre intensitet, men fotboll är fortfarande fotboll.

Det gör att Benfica måste gälla som favoriter inför matchen mot Famalicao, ett lag som man på pappret ska vara minst en klass bättre än. Det kan man inte ta och blunda för. Benfica kommer också med god form efter att ha radat upp vinster i vänskapsmatcherna. Det som oroar är dock att man åkte ur CL-kvalet efter förlust mot PAOK. Det svider fortfarande.

Famalicao har inte spelat några träningsmatcher på samma vis, men spelade 1-1 i två raka matcher på slutet mot Benfica. Men i ligan blev det 1-1 hemma och förlust med hela 4-0 på bortaplan.

Benfica är klart bättre

Famalicao är inte direkt det lag i världsfotbollen som man har allra bäst koll på, det är bara att ta och erkänna det direkt, och det blir inte bättre av att det finns lite sparsamt med rapporter om Famalicao inför matchen. Men det ser i alla fall ut som att Famalicao kan formera sitt starkaste lag, utan avbräck från något håll. Det som är intressant är att inte minst Ivan Zlobin väntas bli en tung spelare för Famalicao. Varför är det intressant inför just den här matchen? Jo, han kommer från Benfica och fick lämna efter att inte riktigt lyckats slå sig in i laget förra säsongen.

Bruno Jordao är en annan spännande spelare i hemmalaget. Det rör sig om ett lån från Wolverhampton, en klubb i Premier League med tydliga portugisiska kopplingar. Det känner vi till sedan tidigare. Det är en central mittfältare som hoppas få starta här.

I bortalaget är Mile Svilar, Andreas Samaris och Jardel utanför laget. Den förstnämnda har corona och det lär ta ett tag innan han kan spela. Det finns stora förhoppningar på inte minst Jan Vertonghen inför säsongen, och troligen blir han en viktig spelare för det nya bygget. Men vad sägs om spelare som Vinicius, Weigl och Taarabt vid hans sida? Det är ett tungt lag som Benfica har med sig inför säsongen.

Benfica att vinna spelas till 1,45 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Benfica vinner
Odds: 1,45
Bolag: Casumo
Spelstopp: 20:00, fredag 18 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: