29 augusti 2019 Riga Köpenhamn Speltips

Speltips FC Köpenhamn – Randers 7/6: Sista omgången i Danmark

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

FC Köpenhamn har ingenting att spela för, men Randers måste vinna. Det är förutsättningarna inför sista omgången i Superligan den 7 juni 2020.

  Rygga speltipset till bästa odds hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Streama Bundesliga utan kostnad hos Unibet: Få, via oss, 600 kronor att spela för med en hundralapp insatt. Regler & villkor tillämpas.

Det har verkligen varit en speciell säsong för många ligor runt om i Europa, och att Danmark skulle vara ett undantag kan man inte påstå. Här är det precis som på flera håll lite rumphugget hela säsongen, och nu är man dessutom inne i en helt avgörande fas.

När man i början på mars månad fick kliva rakt in i ett oönskat uppehåll var det skarpt läge för många av lagen, som med två omgångar kvar att spela hade chansen att ta sig antingen till slutspel eller undvika att ramla ur. Men det omkullkastades helt.

Det är fortfarande så att det är en slutspelsrunda som ska spelas efter säsongen, men efter att man gick på uppehåll fanns det alltså två omgångar kvar att spela. Det kan man inte kalla någonting annat än ett konstigt läge.

Extra konstigt blir det för lag som har någonting kvar att spela om. För ett lag som FC Köpenhamn, som redan var klara för slutspel, fanns det inte mycket vits att lägga fokus på det, utan här har fokus snarare varit att hitta form inför slutspelet.

Men Randers, som har tre poäng upp till en slutspelsplats inför den sista omgången, har en säsong som nu står helt och faller på om man vinner här. Om så inte blir fallet är säsongen över. Då har man väntat tre månader på att spela två matcher.

FC Köpenhamn slappnar av

Det är en speciell faktor som nu väntar för många lag i fotbollen runt om i Europa att det täta spelschemat innebär en större skaderisk, och för ett lag som FC Köpenhamn, som alltså inte har något att spela för nu, lär det innebära att man skyndar långsamt med många spelare i den här matchen.

Å andra sidan vill FC Köpenhamn spela sitt starkaste lag för att få ihop gänget till slutspelet. Men det är att jämföra med Randers vars hela säsongen nu alltså avgörs på en match.

I skrivande stund har man tre poäng upp till Ålborg, och det går att ta sig förbi. Målskillnaden är i för sig sju poäng sämre, men med en större förlust för Ålborg och en vinst för Randers är det inte omöjligt. Men man måste gå för det.

Båda lagen göra mål spelas till 1,77 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,80
Bolag: Bethard
Spelstopp: 17:00, söndag 7/6
TV: 
Stream: