FK Rad Röda Stjärnan Speltips 29 maj 2020

Speltips FK Rad – Röda Stjärnan 29/5: Derby i omstarten!

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

  Rygga spelet hos bet365!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Serbiska Super Liga är tillbaka och omedelbart ställs botten mot toppen i en het derbybatalj. FK Rad mot Röda Stjärnan! Vi har speltips och allt inför matchen.

Annons:

Derby!

Fotbollen är på allvar tillbaka i Europa och nästa land i hetluften är Serbien, där det återstår så lite som fyra omgångar av grundserien. Röda Stjärnan är, precis som de förväntades bli, ohotad etta medan FK Rad, placerade som nästjumbo med blott 15 pinnar inspelade på 26 matcher, kommer få slåss med näbbar och klor för kontraktet.

Samma stad och rivalitet – men helt olika verkligheter. En mindre och en storklubb. Landets i särklass största, som dessutom stått starkt ute på den europeiska scenen de senaste åren och vid upprepande tillfällen stått för starka prestationer i Champions League samt Europa League.

Det oväntade uppehållet till följd av krissituationen i världen kom – väl? – rätt passande för FK Rad, som inför det hade förlorat tre raka matcher och på dessa släppt in hela tio mål, varav hälften av dessa i 0-5-förlusten mot Proleter Novi Sad senast.

Röda Stjärnan är på en helt annan nivå än konkurrenterna i Serbien, med Partizan som varit det enda som ens kunnat betraktas som ett hot. De klubbar som idel prenumererat på serietitlarna. Nu kommer det bli Röda Stjärnan, eller FK Crvena Zvezda, som tar hem den tredje raka. Därutöver väntar cupkvartsfinal mot Indija om mindre än en vecka.

Allt talar för Röda Stjärnan

Mer eller mindre allt talar för Röda Stjärnan i omstarten av serbiska Superliga. Det enda skulle kunna vara en lite avslappnad approach till det hela eftersom serien leds i så pass dominant stil, men när det handlar om ett derby och den första matchen på över två månader har vi svårt att se fallet bli som sådant.

Istället? Ett uppladdat och motiverat Röda Stjärnan. Då ska FK Rak inte ha det minsta att sätta emot, tror vi.

Även den inbördes statistiken talar starkt för Röda Stjärnan, som vunnit 11 raka matcher parterna emellan. De sex senaste har samtliga varit med minst två baljors marginal, därutöver. Repris på det nu?

Vi rekommenderar därför ett spel på Röda Stjärnan -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två mål – till oddset 1,65 hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365- Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
för nya kunder hos bet365. Regler & villkor tillämpas. Se hemsidan för fler detaljer.

Annons:

Speltips:

Speltips: Röda Stjärnan -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,65
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:30, fredag 29/5
TV: 
Stream: