standard fotboll

Speltips Gil Vicente – Famalicao 9/6: Europajakten

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Famalicao har chansen på att nå en Europaplats, och kommer att försöka vinna tisdagens möte med Gil Vicente den 9 juni 2020.

  Rygga speltips hos coolbet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går att säga mycket om den här säsongen för Gil Vicente, men vi kan konstatera att det här inte är ett lag som har överträffat förväntningarna på något sätt. Kanske har man inte varit en besvikelse heller, men det har inte varit en positiv överraskning.

Det kan man däremot påstå att Famalicao har varit, eftersom det här annars är ett lag som inte brukar slåss om platser till Europa eller som brukar höra hemma i någon slags toppstrid. Men som det ser ut nu kommer man faktiskt att slåss hela vägen in.

För med några omgångar kvar att spela har Famalicao bara tre poäng upp till fjärdeplatsen, och det är den som innebär spel i Europa. För ett lag som Famalicao vore det en ordentlig framgång och det är såklart så att man går stenhårt för att nå det.

Famalicao har i för sig förlorat lite för många matcher hittills och är ett lag som klappar igenom i enstaka sekvenser. Men nu är den portugisiska ligan tillbaka och ett lag som Famalicao bör ha goda chanser att avsluta säsongen bra.

Famalicao är heta på gröten

Det har inte spelats mer än en match sedan omstarten av fotbollen i Portugal, men det var verkligen ingen dålig återstart för Famalicao. Efter att ha gjort 90 bra minuter kunde man ta tre poäng hemma mot topplaget FC Porto, som alltid hör till toppen.

Det var inte bara ett bevis på att Famalicao tar den här avslutningen på allvar, det var framförallt ett bevis på att Famalicao har hittat formen i det läge av säsongen som kommer att bli helt avgörande.

Gil Vicente å sin sida har ingenting att spela för, eftersom man inte kan ramla ner, men förlorade direkt i omstarten mot Portimonense. Det kan förmodligen bli riktigt jobbigt mot ett lag som Famalicao.

Famalicao vinner (draw no bet) spelas till 2,03 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Famalicao draw no bet
Odds: 2,03
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 22:00, tisdag 9/6
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.