16 maj 2020 Frankfurt Gladbach Speltips

Speltips inför Antalyaspor – Sivasspor 16/3: Turkiska Süper Lig

Sivasspor är rimligen inte favoriter med tanke på alla skador, men är i vanliga fall bättre än Antalyaspor. Nu möts lagen i Süper Lig måndagen den 16 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är måndag och vanligtvis är det början på en väldigt intressant vecka i sportens värld, men just i dessa tider är det lite annorlunda. Men med det sagt går det att hitta fina speltips och bra betting ändå – var så säkra.

För i Turkiet spelas det exempelvis matcher fortfarande, bland annat i den turkiska Superligan som är landets högsta division. Här kommer det att spelas ett möte även på måndagskvällen, mellan Antalyaspor och Sivasspor.

Antalyaspor kommer till matchen med en synnerligen stark trend bakom sig – och har sju raka matcher med mål i. Det är ett bra facit för ett lag som ligger på nedre halvan. Det är alltså inte antalet gjorda mål som är problemet. Däremot spelade man mållöst mot just Sivasspor för ett par veckor sedan, senast man gick av planen mållösa. Men det var ett möte i cupslutspelet. En aning annorlunda alltså.

Sivasspor då? Jo, man kommer från en fin trend med mål i nästan alla matcher från årsskiftet och framåt. Det gör att Sivasspor är och förblir ett lag för Europaplatserna. Med 49 poäng på 25 omgångar har man befäst sig i toppen, medan är 22 poäng mer än Antalyaspor.
Annons:

Målspelet hämtas

Antalyaspor har tidigare haft ett par kända svenska spelare, men det lag som nu tar sig an den turkiska högstaligan är inte lika hett som förr. Inför just det här mötet har man två spelare borta,i form av Charles och Bahadir Ozturk. Dessa båda spelare kommer inte till matchen mot Sivasspor.

Då är läget betydligt värre för bortalaget, som har en rad olika tunga spelare på frånvarolistan. Fernando kommer inte att spela då han är avstängd, och i övrigt har man inte mindre än fyra spelare skadade. Serhiy Rybalka, Ziya Erdal, Erdgan Yesilyurt och Petar Skuletic.

Hur som helst tror vi att det här ger hemmalaget en bättre chans att faktiskt streta emot – och nu känns mötet väldigt öppet plötsligt.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1,63 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,63
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, måndag 16/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: