Speltips inför Astralis – FaZe 15/5: Moraliska finalen

Astralis mot FaZe i den övre slutspelshalvans final av ESL One Road to Rio gäller som den moraliska finalen den 15 maj 2020.

  Unibet är heta – odds och stream på mycket just nu!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Nu är vi snart framme vi det som helt och hållet ska avgöra den här turneringen ESL One Road to Rio, som båda är en egen turnering i sig, men som också är ett viktigt kval inför det som kommer senare under säsongen.

Det finns fina prispengar i potten och totalt 115 000 dollar kommer att delas ut till de deltagande lagen. Ett välkommet tillskott i skattkistan, låt oss vara helt ärliga med den saken.

De två lag som har imponerat allra mest är, ganska väntat, Astralis och FaZe. Det här är två lag som har hört till toppen i världen under hela säsongen, och som snarare är på väg uppåt än nedåt är känslan.

Nu har man tagit sig hit genom att vinna respektive grupp och i fallet Astralis blev det dessutom stabila 2-0 i mötet med G2 Esports i den senaste omgången, som blev den första slutspelsrundan.

En tät historia

FaZe å sin sida har åtta raka vinster i turneringen och har totalt +76 i rundstatsen så här långt, ett helt otroligt facit. Att man inte har förlorat någon match än tyder på att man har prickat formen perfekt.

Med det sagt var man illa ute mot Ninjas in Pyjamas i den senaste omgången, alltså den första slutspelsrundan. Då vann man med 2-1 i kartor efter att en viss NiKo storspelat so så många gånger förr. Han var lagets bärande spelare även i den matchen.

Dessutom vände man och vann efter att ha förlorat den första rundan stort, och på Mirage var man extremt illa ute innan man kunde vända på steken precis i slutet. Det blev då 10-7 i skiljeomgången.

Hur som helst är formen god i båda läger, och för Astralis är det här ett försök att bli världsetta igen. Men då behöver man vinna och ta sig till final. Danskarna bör ha god chans att göra det, eftersom man trots allt har 23-12 i antalet vinster mot just FaZe. Dessutom har man vunnit det enda mötet hittills under 2020 mot laget.

Astralis vinner spelas till 1,43 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Astralis vinner
Odds: 1,43
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:00, fredag 15/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: