BATE Borisov

Speltips inför BATE Borisov – Neman Grodno 3/5: Klar favorit

BATE Borisov har äntligen vaknat till liv och letar nu efter en ny trepoängare när Neman Grodno gästar söndagen den 3 maj 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den som har den minsta kollen på den vitryska fotbollen är förmodligen bekanta med storlaget BATE Borisov, som varit synnerligen dominanta inom den inhemska fotbollen under nästan hela 2000-talet.

Från 2006 till 2018 vann man samtliga ligatitlar, och man är därmed det lag som vunnit titeln allra flest gånger. Det är historiskt sett inte samma tunga klubb, men med en rik uppbackning har man blivit dominanterna.

Med det sagt ska sägas att man inte vann titeln förra året, och det gör att det är press på BATE Borisov inför det här året. Ska man verkligen två säsonger i följd utan att vinna ligan? Det vore förvånande.

Efter en svag inledning på säsongen har BATE Borisov nu vaknat, och senast slog man ut Slavia Mozyr ur cupsemifinalen och är därmed klara för final. Det kan vara precis den typen av boost som behövs för att bygga vidare på det här.
Annons:

Neman Grodno får det tufft

När det nu är dags för den sjunde omgången i ligan spelar man hemma mot Neman Grodno, ett lag som inte är tillnärmelsevis på samma nivå och som inte direkt har samma historiska grund att luta sig mot i detta läget. Det är värt att ha med sig redan på förhand.

Neman Grodno tog faktiskt en riktig tung vinst i sin senaste match, när man slog det tidigare så formstarka laget Energetik BGU Minsk på hemmaplan. Detta efter en period med tre raka matcher utan vinst.

Men nu möter man alltså ett BATE Borisov som man ofta har svårt mot, och som man förlorat med uddamålet mot i fyra raka matcher. Det är såklart ingen slump att matcherna har slutat så.

Neman Grodno +1,5 spelas dock till 1,76 gånger såsen hos Unibet. Känslan är att laget kan streta emot ganska hyfsat.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Neman Grodno +1,5
Odds: 1,76
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:00, söndag 3/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: