BATE Borisov

Speltips inför BATE Borisov – Ruh Brest 4/4: Klar favorit

BATE Borisov gäller som enorma favoriter inför hemmamötet med Ruh Brest i den vitryska ligan Premier League den 4 april 2020. Vi rekar med speltips.

  Spela vårt speltips hos ComeOn!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är dags för fullt fokus på vitrysk fotboll numera, och det finns en hel massa spelvärde att gräva fram från helgens tredje ligaomgång.

Från 2006-2018 vann den vitryska giganten BATE Borisov samtliga ligatitlar i den inhemska ligan – och man hade alltså inte ett enda år där man föll igenom. Det är en dominans som saknar motstycke i den europeiska fotbollen i modern tid.

Låt oss ta det där igen. 2006 vann BATE Borisov alltså en ligatitel, som man sedan försvarade 2007, 2008, 2019 och hela vägen fram till 2018. Förra säsongen var första gången sedan 2005 som man alltså inte vann ligatiteln, ett rejält slag i ansiktet för BATE Borisov som klubb.

BATE Borisov slutade tvåa bakom FK Dinamo Brest, och har därför hamnat i en situation där man måste studsa tillbaka omedelbart. Det finns ingen tid att spilla, man måste göra det här bra från första stund för att inte riskera att missa fler titlar.

Med det sagt oroar inledningen på den här säsongen då BATE Borisov förlorat två raka matcher, utan redan hamnat på efterkälken med hela sex poäng upp. Samtidigt går flera topplag urstarkt och BATE Borisov kan bara sitta där, frustrerat, och titta på.

Men hemma mot FC Ruh Brest måste BATE Borisov går en vinst. Därför förväntar vi oss ett rejält ös i den här matchen.
Annons:

BATE Borisov vinner enkelt

Efter två raka förluster finns det all anledning att ställa sig lite frågande till vad BATE Borisov håller på med, och det faktum att man har släppt in totalt fem mål på dessa två matcher oroar också. Däremot är man vidare i den vitryska cupen, där man slog Dinamo Minsk i ett dubbelmöte (kvartsfinal) precis innan säsongen.

Den här lördagen spelar BATE Borisov hemma mot Ruh Brest, som inför den här säsongen är nykomlingar och helt gröna i vitryska Premier League.

Ruh Brest vann mot Dinamo Minsk i sin första ligamatch för året, men föll senast mot ett annat huvudstadslag FC BG Minsk med 0-1 på hemmaplan. Det är alltså ett målsnålt lag vi har att göra med. Man kommer att försöka stänga ner det här, men kommer det verkligen att gå mot BATE Borisov? Det tror inte vi.

BATE Borisov -1,5 spelas till 1,89 gånger såsen hos Unibet. Nu lossnar det för mesta mästarna.

Annons:
  Rygga spelet hos ComeOn – Få 200 % upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: BATE Borisov -1,5
Odds: 1,95
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 16:30, lördag 4/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: