BATE Borisov

Speltips inför BATE Borisov – Slavia Mozyr 29/4: Semifinal i vitryska cupen

BATE Borisov är illa ute, men behöver vända och vinna i returmötet av semifinalen mot Slavia Mozyr för att gå vidare till cupfinal den 29 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har sannerligen inte varit en särskilt stark inledning på säsongen för de mesta mästarna BATE Borisov, som snubblar sig fram i ligaspelet och som inte har fått igång spelet på sättet som alla vet att de besitter.

Det här är den överlägset största klubben inom den vitryska fotbollen, och som läget är just nu är man de mesta mästarna när det kommer till ligatitlar. Detta efter att ha dominerat fotbollen i landet på 2000-talet, och dessutom tagit ut den vitryska fanan i det europeiska cupspelet.

Men det gäller att studsa tillbaka igen.

För under förra säsongen slarvade man bort titeln, och föll mot Dinamo Brest som bröt en mångårig dominans. Det var ett tungt slag för BATE Borisov, inte minst för självbilden.

Nu har man rest sig efter en svag inledning på säsongen och är bara en vinst från serieledning i den vitryska ligatabellen, och dessutom finns det goda chanser att gå vidare till final i vitryska cupen.

Efter den första semifinalen mot Slavia Mozyr ligger man i för sig under med 1-0, men har nu alla chanser att vända på steken på sin hemmaplan.
Annons:

Slavia Mozyr är svårslagna

Slavia Mozyr är faktiskt ett lag som har visat sig svåra att slå de senaste säsongerna, och det senaste ligamötet vanns också av Slavia Mozyr mot BATE Borisov. Det är en match som spelades så sent som i mars månad. Med andra ord har Slavia Mozyr två vinster mot BATE Borisov under inledningen på det här året.

Slavia Mozyr har på slutet visat klart sämre form och kommer till den här matchen med två raka förluster i ligan, och har inte vunnit sedan vinsten mot BATE Borisov i cupen. När man nu ska försöka täcka sitt resultat på bortaplan tror vi att det kan bli tufft.

BATE Borisov är helt enkelt ett bättre lag än Slavia Mozyr. Det går inte att blunda för.

BATE Borisov -1 (asian handicap) spelas till 1,57 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  BATE Borisov -1 (asian handicap)
Odds: 1,57
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, onsdag 29/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: