BATE Borisov

Speltips inför BATE Borisov – Torpedo Zhodino 18/4: Tät historia

Torpedo Zhodino har öppnat säsongen urstarkt och behöver nu steppa upp ett snäpp till för att ta poäng borta mot BATE Borisov lördagen den 18 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är tunga tider just nu i den vitryska fotbollen, och då tungt i ordets fina bemärkelse. Det är inte så att man tar lätt på fotbollens vara eller icke vara i detta land, utan här kör man på med full kraft.

Lördagen blir också en riktig fotbollsdag med massvis med matcher, och det spelas bland annat fyra toppmatcher i den vitryska högstaligan, som internationellt ofta går under namnet Premier League.

Torpedo Zhodino är ett av säsongens stora utropstecken hittills, och har på fyra matcher visat att man är här för att göra livet surt för många av topplagen. Senast slog man exempelvis huvudstadslaget Energetik BGU från Minsk, som vari topp av tabellen innan matchen.

Nu är det dags att möta det stora mästarlaget BATE Borisov, som genom historien är det vitryska lag som har absolut flest titlar och som varit helt dominanta sista åren, sånär som på förra året då man slutade tvåa.
Annons:

Torpedo Zhodino kan streta emot

För många lag går det att kika en del på föregående säsong för att få en vettig uppfattning om vad det för lag just nu, och därefter göra en bedömning av vad man kan vänta sig av laget under säsongen som kommer.

Men just Torpedo Zhodino är lite av ett undantag, eftersom man så uppenbart tagit fina steg i sin utveckling inför den här säsongen.

BATE Borisov öppnade säsongen riktigt svagt, men tack vare 1-0-vinsten mot nykomlingen och det förmodade bottenlaget Ruh Brest har man kanske vänt på trenden. Senast blev det också 0-3 mot ett annat förmodat bottenlag, FC Minsk, varpå formen är på väg i rätt riktning. Men nu ställs man alltså mot ett svårslaget Torpedo Zhodino.

Torpedo Zhodino +1,5 spelas till fantastiska 1,61 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Torpedo Zhodino +1,5
Odds: 1,61
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, lördag 18/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: