9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips inför Deportivo Ocotal – ART Municipal Jalapa 1/4: Rakt speltips

Det går att reka speltips runt om i hela världen, och den här onsdagen den 1 april 2020 är det mötet mellan Deportivo Ocatal och ARTP Municipal Jalapa som lockar.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går att hitta speltips även riktigt torra fotbollsdagar, för i ett par ställen runt om i världen har man valt att köra på för fullt med matcherna som det var tänkt från början. Det gör också att vi blickar ut mot afrikanska länder för att hitta betting som lockar på förhand.

I Nicaragua använder man sig av ett lite speciellt system som påminner en del om det som används på andra sidan atlanten, där man i ett stort land valt att dela upp ligan i flera olika divisioner och konferenser.

På ett liknande sätt är det i Nicaragua, där man har de bästa lagen från olika delar av landet indelade i två olika grupper. De två bästa lagen från varje grupp tar sig direkt till semifinal i slutspelet, och övriga lag får spela ett playoff.

Det är med andra ord ett spännande sätt att spela säsongen på, och just nu är vi framme vid fasen där lag från olika divisioner också möter varandra. Det möte vi tänker fokusera på i Nicaragua den här veckan spelas mellan Deportivo Ocotal och ART Municipal Jalapa.
Annons:

ART Municipal Jalapa har bra chans

För vår del är det bara att räcka upp handen i luften och erkänna att vi inte har stenkoll på ligan här borta, men det finns med det sagt ändå ett bra spelvärde att gräva fram inför just det här mötet.

ART Municipal Jalapa kommer till matchen med en ganska fin trend, med två vinster på sina tre senaste matcher och totalt 4-1 i målskillnad på dessa tre matcher. Det är på bortaplan som ART Municipal Jalapa ofta är lite svagare, men formen är i alla fall okej.

Värre är det för hemmalaget som har tre raka förluster, och som har haft stora problem med att göra mål under stora delar av säsongen. Då blir det också allt svårare att vinna fotbollsmatcher.

Under 2,5 mål kan spelas till 1,72 gånger såsen hos Unibet. Det känns som ett bra bet inför avsparken vid midnatt svensk tid.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,72
Bolag: Unibet
Spelstopp: 23:55, onsdag 1/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: