BATE Borisov

Speltips inför Dinamo Brest – BATE Borisov 20/5: Tungviktsmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är ett riktigt tungviktsmöte som väntar på onsdagskvällen i vitryska Premier League, mellan regerande mästarna Dinamo Brest och BATE Borisov den 20 maj 2020.

  hos coolbet hittar du bäst odds på vårt speltips – rygga här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Inledningen på den vitryska fotbollen har varit långt över förväntan, och det finns många som runt om i Europa har fått upp ögonen för den här ligan. Det är långtifrån den allra bästa fotbollen som spelas, men det är intressant att titta på av andra anledningar.

Dels är det lite man tager vad man haver i dessa tider, men det spelas också många intensiva matcher med hög intensitet och starkt duellspel. Det är väldigt roligt att kolla på – det måste man faktiskt ta och erkänna.

Men det finns också ett par lag som håller stabil europeisk klass, däribland BATE Borisov. Det är laget som många känner igen från sina äventyr i Europa League, och det är också laget som nu ligger som serieledare.

Detta gör man dock efter en säsongsinledning som varit allt annat än fantastisk, och man måste ta och imponeras av deras förmåga att resa sig med tiden. När man nu har fått upp farten ordentligt är man inte bara serieledare – utan också framme i final i den vitryska cupen.

På onsdagskvällen möter man Dinamo Brest, som förra säsongen vann ligan. Det blir alltså ett tungviktsmöte som heter duga.

Dinamo Brest måste vinna

Faktum är att vi bara är nio omgångar in i säsongen och mycket återstår att spela. Men trots det är det redan press på de regerande mästarna Dinamo Brest, som halkat efter i tabellen efter en svag inledning resultatmässigt.

Dinamo Brest står just nu på 13 inspelade poäng, och har därmed sex poäng upp till serieledningen. Det gör att man nu har press på sig att ta poäng mot BATE Borisov. En förlust skulle göra att man plötsligt halkar efter ytterligare – och har hela nio poäng upp. Är det ens realistiskt att ta ikapp? Tveksamt.

Med andra ord måste Dinamo Brest i princip gå för att vinna, och i alla fall inte förlora. Det gör att vi tänker oss en ganska öppen historia. Det blir ofta det när dessa båda lag möts – varpå våra förväntningar är stora.

Båda lagen göra mål spelas till 1,71 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,71
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:00, onsdag 20/5
TV: 
Stream: