Speltips inför Dinamo Brest – Dinamo Minsk 10/5: Dagens bästa bettingtips

Var storvinsten senast den stora vändningen för Dinamo Brest? Det är lite vad vi lutar åt inför deras hemmamöte mot Dinamo Minsk under söndagskvällen, varpå valet av speltips blir alldeles uppenbart.

  Spela Dinamo Brest till oddset 2,20 här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Gratis stream av vitryska ligan: Läs mer här! Aktivera dessutom en 500-procentig välkomstbonus via denna länk. Regler & villkor tillämpas.

Mästarna Dinamo Brest ska vara uppe och tampas om titeln på nytt – det har i alla fall varit tanken – men av säsongsupptakten finns mycket, mycket att önska. Racet är dock allt annat än kört i en fortsatt tajt serie, där man från elfteplats har blott sex poäng upp till serieledande Slusk.

Vad som ska nämnas är att flera av konkurrenterna ovanför har matchen mer spelad, men det är klart att Dinamo Brest för all del inte är nöjda med en resultatrad om 3-1-3.

Inte heller Dinamo Minsk kan vara tillfredsställda över vad som presterats – även om det inte handlar om något storfiasko. Lite upp och ner, precis som förmotståndarna. Absolut, laget kanske ska ha en bit till den absoluta toppen.

Vad som ska nämnas att den vitryska fotbollen är oviss och det finns utrymme för såväl uppstickare som fiaskon.

Värdet på Dinamo Brest

Gillar starkt hemmaoddsen här till söndagskvällens match i vitryska Vysshaya Liga och anser de vara rejält uppskruvade.

Dinamo Brest värderar undertecknad vara det klassen bättre fotbollslaget och addera därtill hemmaplansfördelen. De har varit upp och ner, något av en besvikelse, under säsongen – men matchen senast var en stor ljusglimt; 3-0-krossen borta av tabelljumbon Belshina. Vändningen, är den på gång? Det tror vi.

Gästande Minsk var i en bättre period innan de nu senast, på hemmaplan, förlorade mot serieledande Slutsk – en match där de inte förmådde att göra särskilt mycket nytta av deras stora bollinnehav; kom till alldeles för få möjligheter och var sårbara bakåt i banan.

2,20 x insatsen för hemmavinsten, det tar vi utan minsta tvekan. Spelet synas hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Dinamo Brest vinner, rak etta
Odds: 2,20
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, söndag 10/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: