Speltips inför Dinamo Brest – FC Isloch 12/4: Hett möte

Dinamo Brest är inte bara regerande mästare, man har också siktet inställt på att försvara sin titel. Nu möter man FC Isloch den 12 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det känns som att den vitryska ligan sakta men säkert håller på att sätta sig och det börjar utkristallisera sig vilka lag som kommer att vara en del av respektive del av tabellen. Som regerande mästare måste man placera Dinamo Brest långt upp.

Nu kommer man att spela hemma mot ett svårslaget lag, FC Isloch, söndagen den 12 april 2020 och det innebär en större utmaning för Dinamo Brest än vad man hade hoppats på förmodligen.

För baserat på inledningen av säsongen har Dinamo Brest en del kvar att jobba på, och man står hittills på bara fyra av nio inspelade poäng. Å andra sidan vann man enkelt sin semifinal i den vitryska cupen och lär ta sig till final, om man bara kan bevaka 2-0 i returmötet om ett par veckor.

Men det är ligan som är huvudmålet, även om cupen snart är färdigspelad. Dinamo Brest kommer att behöva höja poängsnittet för att blanda sig i toppen och inte tappa för mycket mark redan. Men klarar man att man slå ett tufft lag som FC Isloch på hemmaplan?
Annons:

Dinamo Brest får det tufft

Dinamo Brest har faktiskt ingen vinst på hemmaplan hittills under säsongen, utan har en förlust och ett kryss. Det är inget vidare facit – och framför allt är det förvånande eftersom man var så starka på hemmaplan förra säsongen.

Exempelvis vann man hemma mot just FC Isloch med hela 5-1 i förra säsongens möte – och som om det inte vore nog med det har Dinamo Brest också med sig en vinst i straffläggning mot samma lag i årets kvartsfinal i cupen. Det är ett litet psykologiskt övertag värt att ha med sig.

FC Isloch då? Jo, efter två raka vinster föll man på hemmaplan senast, men då mot svårspelade FC Slutsk som också öppnat säsongen med öppna spjäll på ett svårbedömt sätt. Här tror vi dock att man har siktet inställt på att göra livet surt för de regerande mästarna.

Under 2,5 mål spelas till 1,74 gånger såsen hos Bethard. Ett fascinerande högt odds i förhållande till många andra konkurrenter.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds: 1,74
Bolag:  Bethard
Spelstopp: 18:00, söndag 12/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: