Speltips inför Dinamo Brest – FC Slakhtyor Soligorsk 8/4: Tungviktsmöte i semin

Dinamo Brest och FC Slakhtyor Soligorsk var båda en del av toppstriden förra säsongen, och därför väntar nu ett tungviktsmöte i cupsemin den 8 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Man får minsann vara ganska snett på det om man ska börja ifrågasätta och klaga på underhållningsnivån som nu bjuds på i den vitryska fotbollen. Inte nog med att man för ett par veckor körde igång ligasäsongen, det ska också spelas matcher i den vitryska cupen.

All fotboll rullar på precis enligt planerna avseende schema och för oss som gillar betting på fotboll är det här en drömtillvaro. Nu har man dessutom puttat in cupsemifinalerna mitt i veckan, varpå vi inte ens behöver vänta till helgen för att hitta heta matcher.

Det möte som sticker ut lite extra på förhand spelas såklart mellan de regerande ligamästarna Dinamo Brest och förra årets ligatrea FC Slakhtyor Soligorsk, två lag som alltså hör till toppen i den vitryska fotbollen.

FC Slakhtyor Soligorsk har också en granne i staden som är inriktade på ishockey, och som tog sig hela vägen till final i årets slutspel. Det blev i för sig förlust där, men även på den fronten visar sig lite mindre städer utanför huvudstaden Minsk vara framgångsrika vad gäller vitrysk sport.
Annons:

Tätt första möte i semifinalen

Semifinalerna i den vitryska cupen spelas över två matcher, där båda lagen får chansen att spela 90 minuter på hemmaplan. Som i alla dubbelmöten är det bara relevant vad det totala resultatet blir efter 180 spelade minuter.

Det gör i sin tur att den första matchen, som spelas i Brest, blir lite svårbedömd. Hur gärna vill hemmalaget sätta någon form av spik i kistan direkt, och hur förhåller sig bortalaget till att spela en av årets svåraste bortamatcher i den första av två semifinaler? Hur stort blir risktagandet?

Vår känsla är att det blir lite begränsat. FC Slakhtyor Soligorsk har öppnat säsongen ganska starkt i ligan och står på fyra poäng. Totalt har man gjort två mål, och har gått mållösa i två av tre matcher hittills. Det säger en del om den trubbighet man kan uppvisa.

Dinamo Brest har å sin sida också fyra poäng, med ett maskineri som inte har kommit igång än. Förra säsongen körde man över många motståndare, men formen är inte där än för att räkna med samma saker i år. Därför tror vi på en tät historia här.

Båda lagen INTE gör mål till 1,73 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – nej
Odds: 1,73
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:30, onsdag 8/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: