15 augusti 2018 Karlstad Gefle Speltips

Speltips inför Dinamo Brest – Slavia Mozyr 4/4: Mästarna i fokus

FK Dinamo Brest är regerande mästare och har press på sina axlar, så också inför lördagens möte med Slavia Mozyr den 4 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

För alla första gången i sin historia, som för övrigt är sedan 1960 när klubben grundades, vann FK Dinamo Brest ligatiteln i den vitryska ligan förra säsongen. Det var efter en heroiskt starkt säsong när man slutade före BATE Borisov.

BATE Borisov är annars ett lag som har vunnit vitryska Premier League exakt varje säsong sedan 2006. Mellan 2016 och 2018 vann man samtliga ligatitlar, och var dominanta i vitrysk fotboll på alla nivåer samtidigt som man tog sig ut i Europa där man gjort sig ett namn.

Men nu har alltså FK Dinamo Brest givit BATE Borisov någonting att kämpa för, och ett ordentligt tuggmotstånd. Det kan egentligen inte beskrivas på annat sätt.

Sett till inledningen på den här säsongen har man också fått till en helt okej form. Efter att ha tagit sig vidare, via straffläggning, till cupsemifinal efter vinst mot FC Isloch tappade man visserligen poäng i hemmapremiären mot Wigwam för två veckor sedan. Men därefter vann man borta mot Slutsksakhar senast, och har därför fyra poäng. Att jämföra med BATE Borisov som fortsatt står på noll efter två spelade matcher.
Annons:

Slavia Mozyr stretar emot

Slavia Mozyr då? Jo, det här är ett lag som slutade mitt i mitten av tabellen förra säsongen och som egentligen aldrig var nära att blanda sig i toppstriden. Å andra sidan är Slavia Mozyr också ofta ett stabilt lag, just i mitten.

Inledningen på den här säsongen har varit ganska lovande, även om förlusten mot Slutsksakhar i den första matchen sved för Slavia Mozyr. Där skulle man nog ha fått med sig en poäng i alla fall, tycker man själva.

Men det faktum att man vände 0-1-underläge till vinst med 2-1 mot BATE Borisov i matchen därpå gör att Slavia Mozyr ändå är ett lag som vi tar på fullt allvar. Man är för att ge FK Dinamo Brest en ordentlig kamp, den saken är säker.

Förra säsongen slutade motsvarande möte 0-0, men FK Dinamo Brest vann å andra sidan med 4-2 i bortamötet. Här tror vi att bortalaget trots allt kan göra ett nytt bra resultat mot ett topplag.

Slavia Mozyr +1,5 spelas till 1,73 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Slavia Mozyr +1,5
Odds: 1,73
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, lördag 4/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: