standard fotboll

Speltips inför Dinamo Minsk – FC Isloch 17/5: Felaktig favorit

Spelbolagen är helt ense om att det är hemmalaget Dinamo Minsk som ska gälla som solklara favoriter mot FC Isloch den 17 maj 2020. Det känns fel.

  Unibet är heta – odds och stream på mycket just nu!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en väldigt lovande inledning på den här säsongen av den vitryska fotbollen, och den som tidigare inte hade haft chansen att bekanta sig med ligan har nu verkligen kunnat njuta av ett gäng intressanta matcher.

Det har också varit en säsong där flera storlag halkat sig fram, och där uppstickare som exempelvis FC Isloch kunnat smyga med i toppen nästan obemärkt. Men med det sagt kan vi konstatera att BATE Borisov, som är enorma favoriter på förhand, är tillbaka i topp och serieledning inför helgens omgång.

Men i detta speltips ska vi fokusera på söndagens match mellan Dinamo Minsk och FC Isloch, två lag som har haft lite olika inledning på säsongen. I egenskap av huvudstadslag är förväntningarna alltid stora på Dinamo Minsk, men det är lite märkligt. För det är inte ett lag som brukar prestera, och det är sannerligen inte ett lag som brukar slåss om ligatitlar.

Nu ligger man fast i bottenstriden och kommer att behöva ha en ordentligt uppryckning närmsta tiden för att ge sig bort från densamma. FC Isloch är dessutom ingen enkel nöt att knäcka i söndagens möte.

FC Isloch är formtoppade

FC Isloch kommer till den här matchen med en fin trend på tre vinster på sina fyra senaste matcher, och det enda som egentligen kan oroa är att laget varit väldigt svaga på bortaplan. Där radar man upp förlust efter förlust, och släpper in alldeles för många mål.

Dinamo Minsk är däremot inget dominerande hemmalag, och har inte heller någon form eller trend som det finns någon större anledning att vara rädd för. Det gör att vi inte kan förstå oddsvärdering som spelbolagen gör där hemmalaget är enorma favoriter.

I vår värld talar det mesta för en jämn historia – någonting som varit återkommande de sista säsongerna när dessa båda lag har spelat mot varandra i vitryska Premier League.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1,93 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,93
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:00, söndag 17/5
TV: 
Stream: