standard fotboll

Speltips inför Dinamo Minsk – FC Slutsk 2/5: Serieledarfokus

FC Slutsk eller FC Slutsksakhar gäller fortfarande som serieledare i den vitryska ligan. Den 2 april 2020 möter man Dinamo Minsk.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är minst sagt en fascinerade fakta det här med antalet lag från huvudstaden som finns i den vitryska ligan, och trots detta är det inget av huvudstadslagen som på allvar känns som en kandidat till att plocka hem en titel.

Just nu är det snarare FC Slutsk som sitter bäst i förarsätet, och BATE Borisov lär med all säkerhet också blanda sig i vad det lider. Dessutom kan man inte räkna bort Dinamo Brest, som vann hela rasket förra säsongen.

Dinamo Minsk är en av de större klubbarna från huvudstaden, men inte heller i det fallet pratar vi om en given guldkandidat. Det är liksom ett lite för ojämnt lag vi har att göra med. Det visar inte minst resultaten hittills.

Med nio poäng på sex matcher har man blandat sig i striden strax bakom toppen, men det är bara två poäng ner till nedflyttning samtidigt. Det gör att man inte kan pusta ut, och det gör att vi inte heller våga lita på ett lag som Dinamo Minsk.
Annons:

Dinamo Minsk har fin form

Med allt det sagt har Dinamo Minsk visat fin form på slutet och har i skrivande stund vunnit tre av sina fyra senaste matcher, däribland mot topplagen Torpedo Zhohino, för att nämna ett av lagen. Det säger ändå att man har en förmåga att göra enskilda bra punktinsatser.

På hemmaplan har två av vinsterna kommit, och det gör att vi nu har viss tillförsikt inför den här matchen. Då denna alltså också spelas i huvudstaden.

FC Slutsk däremot är hetast i serien och har spelat in 13 av 18 möjliga poäng efter sex spelade omgångar. Det får man säga är ett bra facit. Huvudanledningen är att man öser in mål – hela tolv hittills – och att man är det överlägset mest målglada laget i ligan.

Med två lag i bra form kan vi inte tänka oss annat än att vi får se mål. Det kan annars vara lite av en bristvara i den vitryska fotbollen har det visat sig.

Båda lagen göra mål spelas till 1,93 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,93
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 17:00, lördag 2/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: