Speltips inför Dinamo Minsk – Neman Grodno 16/4: Tät historia

Det är dags för nästa omgång i den vitryska ligan, och torsdagen den 16 april 2020 spelas bland annat mötet mellan Dinamo Minsk och Neman Grodno.

Annons:

Runt om i fotbollens Europa börjar det nu tisslas och tasslas om att det kan vara på gång med lite mer fotboll igen, efter ett par intensiva veckor utan någonting alls på tv eller runt om på arenorna.

Det har dock funnits en liga som har kört på som vanligt, och det har varit den vitryska där man hunnit spela en handfull omgångar. Likt i Sverige spelar man vår-höst i Vitryssland, varpå man alltså startade säsongen mitt i coronatider.

Ett lag som har öppnat säsongen lite trevande är huvudstadslaget Dinamo Minsk, som ofta kliver in som någon slags favorit i matcherna, men som trots det har tre förluster på fyra omgångar hittills.

Som om det inte vore nog med en så svag resultatrad rent faktiskt, har man också förlorat mot nykomlingarna Ruh Brest och huvudstadskonkurrenten FC Minsk. Svidande, minst sagt.

Dinamo Minsk får det tufft

Men trots den svaga formen och resultaten som inte håller måttet håller spelbolagen Dinamo Minsk som favoriter även inför matchen mot Neman Grodno på torsdagskvällen. Kanske förväntar man sig resning igen efter den svaga perioden?

Neman Grodno har faktiskt också bara en vinst hittills, men skillnaden är att man bara förlorat en match och därmed alltså har två kryss. En stor anledning till det är att man släpper in så få mål. Det är alltså ett svårslaget lag som vi har att göra med här.

Därför har vi svårt att se något annat än att bortalaget gör match av det här. Underspelet lockar absolut, men vi landar på ett annat spel. X2 spelas till 2,00 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X2
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, torsdag 16/4
TV: 
Stream: