Speltips inför Dukla Prag – FC Vysocina Jihlava 25/5: Tjeckiska andraligan

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

FC Vysocina Jihlava spelar borta mot Dukla Prag i ett viktigt toppmöte i den tjeckiska andraligan måndagen den 25 maj 2020.

  rygga vårt speltips hos unibet!

Det är speciella tider i fotbollens Europa, men nu börjar ligorna så sakteliga ta fart igen med matcher på veckans alla heta dagar. Nu har måndagar visat sig vara den lite svagare dagen, med få eller nästan inga matcher att lägga fokus på.

Just den här måndagen spelas egentligen bara en match värdig att lägga energi på i fotbollens värld, och då behöver vi ratta in den tjeckiska andraligan för att hitta den. Det var kanske inte vad vi förväntade oss när säsongen drog igång i augusti månad direkt.

FC Vysocina Jihlava spelar hur som helst borta mot huvudstadslaget Dukla Prag – eller Dukla Praha som det officiella namnet är. Det bör rimligen bli en match som sticker ut lite då båda lagen måste gå för att vinna.

Det finns dock ett orosmoln vad gäller vem som ska göra målen, eftersom det här är två lag som egentligen båda saknar en riktig bra målskytt att luta sig mot. Sju mål har den bästa målskytten i Dukla Prag skrapat ihop, och nio mål gäller för skyttekungen i FC Vysocina Jihlava. Det imponerar inte direkt.

Vad kan vi förvänta oss?

En viktig sak att ha med sig inför det här mötet är att varken FC Vysocina Jihlava eller Dukla Prag har spelat matcher sedan uppehållet drog igång i början på mars. Det är alltså cirka 2,5 månad utan matcher – och nu känns det svårbedömt att veta var lagen står i skrivande stund.

FC Vysocina Jihlava är med det sagt bara tre poäng från serieledningen och hoppas nu ta den där viktiga vinsten för att sätta press på Pardubice i toppen av tabellen.

Fyra poäng bakom FC Vysocina Jihlava hittar vi Dukla Prag, som vill avsluta säsongen starkt för att därigenom kunna blunda sig i striden om direktplats eller möjligen kvalplats upp till tjeckiska högstaligan.

36 gjorda mål för Dukla Prag och 34 gjorda mål för FC Vysocina Jihlava på 17 omgångar gör dessa båda lag till de målfarligaste i hela ligan, även om man delat ut det på många olika målskyttar. Det bör tala för mål här.

Båda lagen göra mål spelas till 1,46 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,46
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, måndag 25/5
TV: 
Stream: