standard fotboll

Speltips inför Dushanbe 83 – FK Istiqlol Dushanbe 8/4: Derby i Tadzjikistan

Tadzjikistan är kanske inte det första fotbollslandet man tänker på, men bra betting finns från högstaligan. Vi rekar inför derbyt mellan Duschanbe 83 och FK Istiqlol.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

I skrivande stund har det bara spelats ett par matcher i högstaligan i det lilla landet Tadzjikistan, som fortsätter att köra på med fotbollen enligt planerna. Här har vi hittat ett fint speltips inför onsdagens matcher.

Då är det nämligen dags för derby, och mötet mellan Dushanbe 83 och de regerande mästarna FK Istiqlol Dushanbe lockar såklart en hel del. Nu ska vi direkt erkänna att vi inte har stenkoll på den här ligan, men det har inte spelbolagen heller. Drömläge.

FK Istiqlol Dushanbe kommer till matchen som regerande mästare – och faktum är att man har vunnit ligan inte mindre än sex raka gånger. Med tanke på att man vunnit åtta gånger genom historien får man säga att FK Istiqlol Dushanbe har byggt på någonting stort på sistone. Nu vill man fortsätta skörda frukterna av det.

FK Istiqlol Dushanbe möter alltså Dushanbe 83 i den första omgången, och det är ett lag som kliver in i säsongen som nykomlingar. Det ska alltså vara klasskillnad mellan dessa båda lag.
Annons:

FK Istiqlol Dushanbe vinner enkelt

Sheriddin Boboev gäller fortfarande som den stora stjärnan och konstigt är det inte med tanke på hur han presterat sista säsongerna. Faktum är att Sheriddin Boboev vunnit skytteligan i ligan två gånger om – på två raka säsonger. Det är ingenting annat än mäkta imponerande.

Förra säsongen gjorde Sheriddin Boboev totalt 16 ligamål, och säsongen innan det blev det 12. Det är med andra ord en stabil målskytt vi har att göra med här. I sex raka säsonger har det dessutom varit en skytteligavinnare från samma lag. Det säger någonting om klubbens dominans även det.

Här kan vi inte se någonting annat än att FK Istiqlol Dushanbe vinner enkelt. Det här en speciell liga med bara åtta inblandade lag, och det gäller att sätta ner foten direkt. I egenskap av regerande mästare litar vi på att FK Istiqlol Dushanbe gör just det.

FK Istiqlol Dushanbe -1,5 spelas till 1,97 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: FK Istiqlol Dushanbe -1,5
Odds: 1,97
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:00, onsdag 8/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: