Speltips inför Energetik BGU – Gorodeya 16/4: Fortsätter segertåget?

Energetik BGU går som tåget i den vitryska fotbollen och står nu på tre raka vinster och en förlust i inledningen av säsongen, inför matchen mot Gorodeya den 16 april 2020.

Annons:

Det såg ut som att Energetik BGU hade kopplat ett ordentligt grepp om serieledningen i den vitryska ligan Premier League, som den alltså kallas på ett internationellt plan. Efter tre spelade omgångar stod man på nio inspelade poäng och hade faktiskt bara släppt in ett mål på tre omgångar.

Men så kom förlusten borta mot svårslagna, svårbedömda Torpedo Zhodino i den senaste matchen. Det innebär att laget nu fortsatt finns i toppen av tabellen, men där har konkurrens med ett par andra lag.

Det återstår att se om Energetik BGU kommer att tappa lite kraft i och med förlusten, som kan ha varit ett slag mot självbilden. Egentligen är det inte jättemycket som talar för att Energetik BGU ska bli ett lag som konkurrerar om ligatiteln – det brukar man inte vara – men den starka starten har höjt förväntningarna.

Nu ställs Energetik BGU hemma mot Gorodeya och spelbolagen är helt övertygade om att det är hemmalaget som ska gälla som favoriter.

Gorodeya kan ha hittat receptet

I inledningen av säsongen förlorade Gorodeya sina två första matcher, men sista två veckorna har det sett väsentligt bättre ut igen. Det går alltså att skönja en ganska tydlig positiv trend i det här laget.

Senast vann man med stabila 1-0 hemma mot Dinamo Minsk, och dessförinnan blev det 0-1 borta mot FC Belshina. Det är i för sig jumbon, men att ta tre poäng på bortaplan ger alltid en bra boost inför fortsättningen.

Nu ställs man mot ett svårslaget och starkt Energetik BGU, men här tror vi att spelbolagen blivit lite väl generösa med sina odds. Vi kan tänka oss att Energetik BGU återigen släpper in mål, och att ett ganska målsnålt Gorodeya ändå gör avtryck.

Båda lagen göra mål spelas till 2,15 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 2,15
Bolag: Unibet
Spelstopp:  16:30, torsdag 16/4
TV: 
Stream: