standard fotboll

Speltips inför Energetik BGU Minsk – Smolevichi 1/5: Fredagsmöte

Energetik BGU Minsk gäller som klara favoriter inför matchen mot Smolevichi, ett möte som vi tror kan bli jämnt den 1 maj 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter dags för en hel vitrysk helg i fotbollens tecken, men det är lördagen som gäller som den stora fotbollsdagen även den här veckan. Men som en liten aptitretare har man valt att slänga in en match på fredagen.

Då möter Smolevichi succélaget från de första omgångarna, Energetik BGU Minsk, på bortaplan. Här har spelbolagen fortfarande en tendens att överskatta hemmalaget efter den starka inledningen.

Men trots att man vann sina första tre matcher ligger Energetik BGU Minsk inte så bra till inför fortsättningen, efter tre raka matcher utan vinst nu på slutet. Det här är inte ett lag som kommer att ligga i toppen.

Det kan inte minst härledas till förra säsongen då man inte ens var nära att kunna blanda sig i någon form av toppstrid. Detta trots att man alltså är en klubb från huvudstadsregionen, med allt vad det brukar innebär.
Annons:

Två formsvaga lag

Smolevichi då? Jo, det är också ett lag som har uppvisat svag form på slutet, men som har en tendens att hålla ner siffrorna i sina matcher. Det är sällan som Smolevichi spelar riktiga urladdningar och målfester till matcher, den saken är säker.

Men med tanke på att Smolevichi är nykomlingar har man inte spelat mot just Energetik BGU Minsk på ett par säsonger, och det innebär att det inte finns några matcher att ha som referensram för hur det ska gå här eller.

Vi ser dock framför oss en tät historia och har väldigt svårt att välja sida. Inget lag är bra nog för att vinna heller – känns det som.

X (oavgjort) spelas till 2,95 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 2,95
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, fredag 1/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: