Speltips inför FC Belshina Bobruisk – Smolevichy 17/4: Bottenmöte

Simon Pålsson Publicerat: 17 April 2020

Ett poäng för hemmalaget, två för bortalaget. Den 17 april 2020 spelas det ett riktigt bottenmöte i den vitryska ligan Premier League.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Då är vi inne på den femte omgången av den här säsongen i Vitryssland, och det gör att fotbollen så sakta men säkert börjar sätta sig. Det går att urskilja vilka som kommer att få det tufft, respektive vilka som kan tänkas slåss i toppen.

FC Belshina Bobruisk är ett av lagen som redan nu har tappat fästet, och som inlett säsongen förskräckligt dåligt. Med tre förluster och ett kryss står man på en inspelade poäng efter fyra omgångar. Det gör att man redan nu är illa ute.

Vill du streama matcherna i Vitryssland? Läs mer här!

En stor förklaring till det är att FC Belshina Bobruisk har väsentliga problem att göra sina röster hörda rent offensivt. Man har bara gjort två mål hittills, varit ett borta mot Neman Grodno senast.

Det behöver dock vända ganska snart för att säsongen inte ska kännas kört redan på förhand, och mötet med jumbon Wigwam eller Smolevichy är en bra värdemätare för just den sakens skull.
Annons:

Givet underspel

I grunden är såväl Smolevichy som hemmalaget FC Belshina Bobruisk två lag som faktiskt går att lita på hyfsat i defensiven. Faktum är att hemmalaget exempelvis inte släppt in mer än ett mål i mer än en match. Å andra sidan har man ingen hållen nolla än.

Smolevichy står på två poäng efter två kryss och två förluster, men det faktum att man bara har gjort ett enda mål framåt säger en del om vilken trubbighet som ändå finns det i det här laget. Det är defensiven som ligger i fokus.

Just nu kan vi inte tänka oss annat än att båda lagen har går för att vinna matchen, men med stor försiktighet. Att förlora vore nästan ännu vore då det distanserar laget ytterligare från övriga lag i botten.

Under 2 mål (asian handicap) spelas därför till 1,70 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
Annons:
  Streama matchen hos United – registrera dig och få 2 000 kronor bonus här!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2 mål (asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:30, fredag 17/4
TV:  unibet logo
Stream:  unibet logo

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: