Speltips inför FC Isloch – Vitebsk 26/4: Toppmöte

FC Isloch mot Vitebsk har visat sig bli ett toppmöte i vitryska Premier League, och nu möts lagen söndagen den 26 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Om det är en sak som det finnas väldigt gott om är det lag från huvudstadsregionen i Vitryssland. Det relativt urbana landet har inte så många stora städer med fantastiska lag, utan har koncentrerat sig till ett antal stora städer.

Men med det sagt har lagen från huvudstaden Minsk inte direkt varit dominanta vad gäller resultaten på senare år. Eller någonsin på 2000-talet. Faktum är att FC Isloch bara är ett i raden av många lag från Minsk som ofta är med i toppen, men inte mycket mer än så.

Förra säsongen blev man näst bästa lag från huvudstaden, och slutade femma i tabellen bara en vinst bakom Dinamo Minsk i poängskörd. Den här säsongen har man öppnat ganska starkt, och har nu goda förutsättningar att bli bästa lag i Minsk.

Men än är det tidigt i den vitryska säsongen, och med fem omgångar spelade kan det fortfarande hända väldigt mycket. Och det är förmodligen lätt hänt att man drar lite väl stora växlar av tidigare resultat.

Men FC Isloch har med det sagt tagit tre vinster hittills, bland annat senast hemma mot Slavia Mozyr. Det som möjligen oroar är att man blandar och ger väldigt mycket.
Annons:

Har Vitebsk blivit bättre?

Ett annat lag som har fått en bra inledning på säsongen är Vitebsk, som förra säsongen var ett givet lag på nedre halvan redan från start, och som egentligen aldrig kom upp från det träsket. Det är lätt hänt att man fastnar ganska långt ner där.

Den här säsongen har man redan tagit tre vinster, men om man ska hitta en felande faktor är det bortaspelet. Alla vinster, och rent av nästan alla poäng, har man tagit inför sin hemmapublik. Det blir omedelbart problem när man inte spelar hemma.

Vitebsk är också ett målsnålt lag som ofta spelar matcher med få mål, och på bortaplan framstår man uddlösa. Nu tog man i för sig en poäng borta mot FC Slutsk, som leder serien, så helt oförmögna är man inte.

X (oavgjort) spelas till 3,10 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds: 3,10
Bolag: Bethard
Spelstopp: 17:00, söndag 26/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: