BATE Borisov

Speltips inför FC Minsk – BATE Borisov 12/4: Formsvagt bortalag

BATE Borisov har öppnat säsongen på ett fördärvande sätt och möter nu FC Minsk i den fjärde omgången av ligan den 12 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det här har sannerligen inte varit den allra roligaste inledningen på säsongen för det vitryska storlaget BATE Borisov, som inför varje säsong är stora favoriter till att vinna hela den vitryska ligan.

Premier League, som ligan heter i Vitryssland, är en liga som brukar domineras av BATE Borisov. Faktum är att laget vann samtliga ligatitlar mellan 2006-2018 och dessutom har man varit det enda laget som på allvar varit ute i Europa för att snurra på allvar. Men det räcker inte för.

Förra säsongen slutade BATE Borisov nämligen tvåa i ligan, en stor missräkning. Nu har man också en väsentligt sämre trupp än vad man brukar ha, och pressen på BATE Borisov är påtaglig.

Inledningen på den här säsongen har varit allt annat än bra. BATE Borisov står på en seger efter tre spelade matcher i ligan, och som om det inte vore nog med det öppnade man cupsemin mot Slavia Mozyr med att förlora 1-0 på bortaplan i det första mötet.
Annons:

BATE Borisov får det tufft

Energetik BGU är ett av lagen som går riktigt bra i ligan, och leder redan nu med över sex poäng mot BATE Borisov. Det gör att pressen börjar bli påtaglig och för att man inte ska tappa mer mark behöver BATE Borisov vinna.

Nu möter man ett annat huvudstadslag, FC Minsk, på bortaplan och då gäller man alltid som favoriter. BATE Borisov är ett väsentligt bättre lag, en större klubb och ett spetsigare fotbollslag. Det kan man inte blunda för.

Men. Form är en färskvara i fotboll och det talar inte för BATE Borisov. FC Minsk har också bara en vinst hittills, men man gör mycket mål och är bra på hemmaplan. Därför tror vi att det kan bli ganska jämnt ändå.

Båda lagen göra mål spelas till 1,82 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,82
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 14:00, söndag 12/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: