Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips inför FC Minsk – Dynamo Minsk 28/3: Derby direkt i Vitryssland

Redan i den andra ligaomgången är det dags för ett derby i huvudstaden, när FC Minsk och Dynamo Minsk gör upp i vitryska Premier League den 28 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Många ligor runt om i Europa har valt att pausa eller lägga ner verksamheten för säsongen, men i den vitryska ligan väljer man att resonera helt annorlunda och kör i stället igång en helt ny säsong i det här läget.

Den här ligasäsongen har sedan länge varit planerad att köras igång förra veckan, och mycket riktigt valde man att köra igång precis enligt planerna. Dessutom tillåter man faktiskt publik på matcherna – men med vissa restriktioner och ett tydligt säkerhetsarbete.

Det gör också att vi kan hitta lite goa speltips ute i Europa, och inte bara behöva rikta in oss på andra, mer obskyra marknader. Spelbolagen har också hakat på och erbjuder nu saftiga oddsmarknader på vitryska matcher.

Ett möte som sticker ut lördagen den 28 mars 2020 är det mellan huvudstadslagen FC Minsk och Dynamo Minsk, två lag som har ett starkt rykte eftersom de kommer från huvudstaden. Det är däremot inga stora giganter på samma sätt som runt om i övriga Europa. I den vitryska ligan är det främst BATE Borisov som är laget att se upp till.
Annons:

Ett bra speltips i derbyt

I den första omgången av säsongen förlorade faktiskt Dynamo Minsk mot nykomlingarna Ruh Brest, som är ett lag som många trodde att man skulle slå. Inte minst sedan man gjorde ett ganska okej dubbelmöte mot BATE Borisov i cupen. Där gjorde man totalt tre mål över 180 minuter och visade bra offensiv.

Men defensiven är inte den bästa och sett över de senaste tre tävlingsmatcherna, som spelats nu under våren alltså, har man totalt sex insläppta mål. Det är inget vidare facit att luta mot inför ett bortaderby.

Hemmalaget då? Jo, FC Minsk vann sin premiär med 3-1 Belshina och visade då att man är ett lag som har sin styrka i offensiven. Med andra ord är det två lag som snarare spelar offensiv än defensiv fotboll som nu möts. Lovande på förhand alltså.

Båda lagen göra mål spelas till 1,93 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,93
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:00, lördag 28/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: