Speltips inför FC Slutsk – FC Belshina Bobruisk 26/4: Klasskillnad

FC Belshina Bobruisk kommer med stor sannolikhet att få det väldigt svårt borta mot formstarka serieledarna FC Slutsk i vitryska ligan den 26 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är fortfarande tidigt på säsongen, men vi vågar hävda att man kan se tydliga mönster i den vitryska ligan så här långt. Premier League, som den går under internationellt, har spelats i fem omgångar nu och då har det ändå skiktats en del i tabellen.

Ett lag som sticker ut på ett bra sätt är FC Slutsk, eller FC Slutsksakhar som det fulla namnet egentligen är. Spelbolagen går på lite olika benämningar i sina system, så se till att ni hittar rätt lag när ni ska läsa stats eller lägga bra speltips i Vitryssland.

Men hur som helst har FC Slutsk nu tagit tio poäng hittills – och det räcker som bekant för att lägga sig i topp av tabellen. Dessutom har man sett starka ut på slutet med tre raka utan förlust, och två vinster och ett kryss sista veckorna.

2-1 vinsten borta mot Soligorsk senast var ett riktigt bra tecken på att FC Slutsk är ett lag att räkna med, och hemma mot ett bottenlag som FC Belshina Bobruisk måste man gälla som favoriter. Det är vår fasta övertygelse.
Annons:

FC Belshina Bobruisk räcker inte till

FC Belshina Bobruisk öppnade säsongen riktigt svagt och hade tre raka förluster precis i inledningen. Det gör att pulsen ökar på både spelare, ledare och supportrar. Men faktum är att man stabiliserat det hela något på slutet.

Just nu står FC Belshina Bobruisk på två raka kryss, och även om det inte är mot några superlag är det ändå någonting som går att luta mot inför framtiden. Det är dock inte borta mot serieledarna som FC Belshina Bobruisk ska ta sina poäng den här säsongen.

Förra säsongen spelade man mot varandra en gång, då i en träningsmatch. Där var FC Slutsk bättre. Annars har FC Belshina Bobruisk spelat i en lägre division, varpå lagen inte kunnat spela mot varandra på slutet.

FC Slutsk att vinna spelas till 1,81 gånger såsen hos Coolbet. Överraskande högt.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: FC Slutsk vinner
Odds: 1,81
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 13:00, söndag 26/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: