Speltips inför FC Slutsk – Vitebsk 11/4: Lunchmöte

Förväntningarna är höga inför lördagens matcher i den vitryska ligan, som kallas Premier League. Vi rekar inför FC Slutsk mot Vitebsk den 11 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vitryssland fortsätter att köra med full fart och fotbollsmatcher vecka ut, vecka in. Det är ett perfekt läge för stora delar av fotbollsvärlden som intresserar sig för betting att nu bekanta sig med den annars lilla, okända ligan i östra delarna av Europa.

Nu har det spelats totalt tre omgångar av säsongen och sakta men säkert kan man säga att säsongen börjar sätta sig. Men än så länge är det ganska jämnt, och i princip alla lag har en realistisk chans att nu vara med på tåget i toppen. Det känns som att ett sådant tåg snart kan lämna perrongen.

Två lag som aspirerar på att försöka vara med på det tåget är FC Slutsk och Vitebsk, som öppnat säsongen med en vinst, en förlust och sen ytterligare en vinst båda två. Det gör att man nu står på sex inspelade poäng.

Det innebär också att man har ett ganska bra utgångsläge inför fortsättningen, och att det här kan bli ett möte som pekar ut riktningen för fortsättningen.
Annons:

Målrikt möte

Förra säsongen slutade motsvarande möte med en 3-0-vinst för hemmalaget, och några månader tidigare var det Vitebsk som var det bättre laget när man spelade 2-2 på deras hemmaplan. Det är alltså mål som brukar ske när dessa båda lag kör igång.

FC Slutsk har också visat sig vara ett lag med en tydlig offensiv, och det är den delen av spelet som stuckit ut hittills under säsongen. Nu är man åter på sin hemmaplan och då räknar vi iskallt med att man tänker fortsätta vara offensiva.

Vitebsk har inte riktigt samma höjd – baserat på de första matcherna – men det går att störa FC Slutsk ganska enkelt. Det är inte ett solitt försvar hela vägen hem så att säga.

Över 1,5 mål spelas till 1,54 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 1,5 mål
Odds: 1,54
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:00, lördag 11/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: