Bayer Leverkusen Borussia Dortmund Stream

Speltips inför Ferroviario do Huambo – Progresso Do Sambizanga 22/3: Tät match

Det är full fart som gäller i Angola, där man kör vidare på matcherna. Progresso Do Sambizanga tar sig an Ferroviario do Huambo den 22 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det finns ingenting som är så tråkigt som riktigt fotbollsslöa dagar, men just den här helgen finns det faktiskt en del fotboll att försöka sätta tänderna i för den som verkligen vill hitta någonting att spela för.

Nu blickar vi ner mot Angola där man i högstaligan Girabola spelar en full omgång hela helgen, och där det spelas inte mindre än fyra matcher den här söndagen. Men för vår del har fokus hamnat på mötet mellan Progresso Do Sambizanga och hemmalaget Ferroviario do Huambo.

Här tycker vi oss ha hittat ett väldigt bra speltips, och det beror mestadels på att vi har fått in en bra, intressant läsning på bortalaget Progresso Do Sambizanga. Det är ett lag som har en tendens att närmast uteslutande spela målsnåla matcher.

Faktum är att båda lagen har en överhängande majoritet underspel i sina matcher, och för hemmalaget har spelet suttit i 86,36 % av matcherna. Det säger en hel del om vad det är för typ av fotboll som väntar den här dagen också.
Annons:

Progresso Do Sambizanga räcker inte till

Om vi ser till tabellen är det här två lag på den nedre halvan, men som båda har en del andrum ner till nedflyttningsplatserna. Progresso Do Sambizanga har dock inte gjort mer än 9 mål på sina 22 inledande matcher. Det är en svindlande uddlös offensiv vi har att göra med i bortalaget alltså.

Hemmalaget har med sina 17 gjorda mål framåt inte heller imponerat, och på det hela taget är det egentligen där vi hittar problemet för båda lagen. Det räcker inte till att inte göra fler mål om man på allvar vill kunna klättra i tabellen.

Därför har vi ögonen på målmarknaden inför matchen, och förväntar oss ett tätt möte mellan två lag som inte riktigt har kapaciteten att störa varandra.

Under 2 mål (asian handicap) spelas till 1,81 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2 mål (asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, söndag 22/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: