BATE Borisov

Speltips inför finalen i vitryska cupen: BATE Borisov – Dinamo Brest

Det är minsann ingen dålig final som kommer att spelas i den vitryska cupen i slutet av maj, mellan BATE Borisov och Dinamo Brest den 24 maj 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

I skrivande stund har den vitryska säsongen varit igång i ett par månader, och det går att konstatera att fotbollstörsten som många känner delvis går att släcka från oväntat håll.

Det är inte så att Vitryssland har världens allra bästa fotboll, fotbollslag eller ens fotbollsspelare. Men det är en underhållande, intensiv liga som har många heta matcher mellan lag som inte lägger några fingrar emellan. Den typen av fotboll är alltid kul att titta på.

Parallellt med ligan spelas också vitryska cupen – och precis som i Sverige öppnades cupsäsongen redan under hösten för att sedan gå i mål nu under våren. Efter dubbelmöten i kvarts- och semifinal är vi nu framme vid final.

BATE Borisov kommer där att spela mot de regerande ligamästarna Dinamo Brest – och det blir lite av ett hatmöte då. Eller kanske snarare ett prestigemöte med tanke på att det var omvända roller i ligan förra säsongen. Kan BATE Borisov ta revansch nu?
Annons:

BATE Borisov vinner vitryska cupen

Det här är också två lag som har halkat omkring lite under inledningen på ligasäsongen, men åtminstone i fallet BATE Borisov har det sett klart bättre ut på slutet och laget har nu fem raka matcher utan förlust, och fyra vinster i dessa. Det är väsentligt bättre än under de första matcherna på säsongen.

Men den här finalen spelas i för sig om ett par veckor – och det i sig gör att det inte är helt lätt att veta var vi har lagen just där och då. Vad vi känner oss säkra på är att BATE Borisov kommer att växa in i säsongen mer och mer. Det är också därför vi har rekat BATE Borisov att vinna hela den vitryska ligan till ett bra odds – som just nu har sjunkit betänkligt.

Dinamo Brest krånglade sig vidare till cupfinal efter att ha haft lite flyt i semifinalen, men väl här kommer man såklart att göra sitt för att slå BATE Borisov. Men det vore ett enormt slag i ansiktet på BATE Borisov att inte vinna finalen – med tanke på hur det slutade i ligan förra året. Det kan vi knappt se att BATE Borisov tillåter.

BATE Borisov att lyfta pokalen spelas därför till 1,55 gånger såsen hos Unibet. Det är ett bra speltips att lägga redan nu då oddset lär sjunka med tiden.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: BATE Borisov vinner pokalen
Odds: 1,55
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:00, tisdag 24/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: