Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips inför Flora – Tammeka 20/5: Givet favoritspel

 Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Onsdagen bjuder på mer estländsk fotboll i form av mästarna Flora mot ett klart sämre Tammeka på A. Le Coq Arena i Tallinn. Här ska det inte vara mycket till snack om saken, eller hur?

  hos william hill hittar du bäst odds på vårt speltips – rygga här!

Annons: Ni streamar matchen helt kostnadsfritt hos Unibet! Öppna ditt konto, sätt in 100 och spela för 600 kronor och knappa in de matcher du vill se – varje dag, året om. Regler och villkor tillämpas. 

Alltid uppe i toppen, men förra året var Flora löjligt dominanta i estländska Meistriliiga; 12 pinnar före tvåan FCI Levadia och en samlad målskillnad om 110-21 på 36 matcher. Nu har de siktet inställt på en ny skalp; titel, hedern och äran.

Efter att ha vunnit premiärmatchen, den som alltså spelades för drygt två månader sedan, mot Legion med 3-1 så är förhoppningarna givetvis rejält uppskruvade. Addera på det att de i cupspelet strax efter det vann med klara 3-0 över just Tammeka – på bortaplan, dessutom.

Det handlar onekligen om en klar hemmafavorit här på A. Le Coq Arena, med andra ord. Gästerna kommer behöva stå för en närmast prickfri insats, och därutöver flyt på det, för att ha chansen till att stjäla en poäng härifrån.

Tammeka är för all del inget brödgäng i estländska mått mätt, utan var förra året ett mittenlag – men kvalitetsglappet till den absoluta toppen är och ska fortsatt vara betydande. Premiären slutade i alla fall med en knapp 2-1-vinst över Tulevik och de hoppas kunna rida vidare på den insatsen här.

Spelet suttit i nio av de tio senaste fallen

Så, var finns värdet? På hemmaspelen, menar vi, fastän de hos de flesta bookies är presenterade som storfavoriter. När då William Hill sticker ut hakan tar vi chansen att klippa till.

Det råder helt enkelt klasskillnad dessa parter emellan och det visades inte minst när lagen mötte varandra i cupen senast – en 3-0-kross från Flora, dessutom på bortaplan.

Även om tempot, nu efter det här uppehållet, kan vara ett frågetecken tror vi bestämt att Flora ska vinna med hyfsat bekväma siffror. Minst två baljors marginal? Det har de lyckats med i nio av tio senaste fallen, i inbördes statistiken.

1,60 x insatsen får vi för spelet, att Flora alltså ska vinna med minst två mål, och det tas med glädje.

  Rygga spelet hos william hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Flora -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,60
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:30, onsdag 20/5
TV: 
Stream: