BATE Borisov

Speltips inför Gorodeya – BATE Borisov 25/4: Inte läge att tappa poäng

BATE Borisov har redan tappat för många poäng och måste nu ta en trepoängare borta mot Gorodeya lördagen den 25 april 2020 i vitryska Premier League.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vad kan man egentligen säga om händelseutvecklingen inom den vitryska fotbollen under inledningen på den här säsongen? Kan den beskrivas som någonting annat än chockerande, eller åtminstone ordentligt överraskande? Det är tveksamt.

Det här är en liga som under många år haft stora skiftningar, och där det varit stor skillnad mellan toppen och botten. Det har egentligen gällt oavsett parametrar för jämförelse, men resultaten och poängskörden i tabellen har varit ett enkelt sätt att förstärka ett sådant argument.

Det tydliga exemplet är såklart den stora klubben BATE Borisov, som inte bara har dominerat ligan inhemskt, utan också spelat i Europa League och funnits med i Champions League tids nog. Det är ingenting som någon annan vitrysk klubb är i närheten av att vara.

Fram till förra säsongen vann BATE Borisov samtliga ligatitlar från 2006, och är därmed de mesta mästarna. Rika ägare, stora pengar och bra fotboll har räckt långt i deras fall. Det måste man ge BATE Borisov.

Men inledningen på den här säsongen har inte varit bra, och i skrivande stund har BATE Borisov bara sju av 15 möjliga poäng. Man ligger också efter Gorodeya inför den sjätte ligaomgången.
Annons:

BATE Borisov får det tufft

Men efter en ritkigt svag inledning på säsongen har BATE Borisov nu sakta men säkert kommit igång, med sju poäng av nio möjliga på slutet. Krysset hemma mot Torpedo Zhodino, ett defensivt starkt topplag som kanske är det allra mest imponerande laget hittills under säsongen, var en missräkning men är inte heller någon fara på taket.

Det ska sägas att man så sent som förra säsongen förlorade just det här mötet, men på pappret ska Gorodeya vara ett lag som BATE Borisov slår.

Gorodeya har å sin sida nio poäng inspelade på sitt konto hittills, och slog Energetik BGU Minsk på bortaplan senast. Det gör man inte om man inte är på allvar. Faktum är att laget står på tre raka vinster och verkligen har prickat formen.

Båda lagen göra mål spelas till svindlande 2,48 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 2,48
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:00, lördag 25/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: