Speltips inför Gorodeya – FC Minsk 8/5: Svårbedömda lag

Det är inte lätt att bedöma varken Gorodeya eller FC Minsk, som båda har öppnat vitryska Premier League lite trevande. Man möts den 8 maj 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går väl efter sju omgångar av den vitryska högstaligan att se ungefär tre olika skiktningar som redan har blivit i tabellen, med en tydlig topp, en väldigt stor mittenregion och en väldigt isolerad, direkt undermålig botten.

För bottenlaget ser det redan så här tidigt på säsongen mörkt ut och inte minst spelmässigt har man inte visat några särskilt lovande tendenser. Det går att jämföra med hur det har sett ut för topplagen som Torpedo Zhodino och såklart FC Slutsk.

Men det är inte i varken toppen eller botten som vi ska landa den här gången. På fredagen möts två lag som väldigt tydligt har fastnat i mittenregionen, men som just nu ligger på den nedre halvan.

Men så jämn som den här tabellen är kommer det med bara en eller ett par vinster åt ena hållet snabbt omkullkastas. Det är också tidigt på säsongen för både Gorodeya och FC Minsk, som med ett par starka resultat har goda chanser att blanda sig i en strid längre upp. Men det är några viktiga veckor som nu följer.
Annons:

Två målstarka lag

Det finns fler saker som förenar Gorodeya med FC Minsk, förutom att lagen alltså tillhör mitten och har en ganska snarlik resultatrad. Det här är också två lag som, till skillnad från trenden i den här ligan, spelar många målrika matcher.

Vitryssland har annars gjort sig kända som ett fotbollsland som prioriterar mycket organisation och som bjuder på många tighta matcher, men annat är det när både Gorodeya och FC Minsk spelar.

Det blev inte minst tydligt senast när FC Minsk föll med hela 5-2 mot Torpedo Zhodino. Det var ännu en målrik match i raden av sådana för deras del. Gorodeya å sin sida gör ofta mål, men släpper samtidigt in lite för många mål. På hemmaplan är det ett lag som vågar gå för att vinna.

Det här gör att vi riktar in oss på målmarknaderna inför den här matchen också.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2 mål (asian handicap)
Odds: 1,76
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, fredag 8/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: