standard fotboll

Speltips inför Guadalupe – Municipal Perez Zeledon 28/5: Costa Rica

Municipal Perez Zeledon spelar borta mot Guadalupe i det sena kvällsmötet från Costa Rica torsdagen den 28 maj 2020.

Annons:

Det är kanske inte varje dag man sätter tänderna i fotboll från Costa Rica, men vi kan lätt konstatera att det är en liga som har blivit allt mer intressant för oss ur ett europeiskt perspektiv. Nu ska sägas att matcherna ofta spelas nattetid i Sverige, och att det kan ställa till det.

Men på torsdagskvällen är det dags för ett intressant möte mellan Municipal Perez Zeledon och Guadalupe. Matchen kör igång vid 23:00 svensk tid och för vår del har vi hittat ett speltips som verkligen lockar på förhand.

Om vi ser till tabellen är det här inte direkt lag som hör hemma i toppen, utan snarare mittenlag eller rent av den nedre halvan. För Municipal Perez Zeledon har säsongen varit direkt svag och med sina 16 poäng har man halkat efter ordentligt.

Det återstår fem matcher innan det är dags för playoff – och som läget är nu har man beslutat sig för att inte skicka ut några lag från högstaligan. Ett synnerligen bra besked för ett lag som Municipal Perez Zeledon.

Municipal Perez Zeledon får det tufft

Municipal Perez Zeledon har hunnit spela två matcher efter att omstarten av ligan skedde nu i maj månad, och det har blivit förluster två gånger om. Såväl på hemmaplan som på bortaplan har man nu två raka förluster, och dessutom med 1-0 i båda matcherna.

Guadalupe å sin sida har inte förlorat än, utan har en vinst och en 0-0-match. Det vi kan konstatera både i deras fall och när det kommer till Municipal Perez Zeledon är att det är två målsnåla lag.

När lagen spelade mot varandra i februari månad spelade man 1-1, och detta i en match som egentligen var oväntat målrik.

Guadalupe vinner spelas till 1,80 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Guadalupe vinner
Odds: 1,80
Bolag: Unibet
Spelstopp: 23:00, torsdag 28/5
TV: 
Stream: