21 november 2019 Antwerp Gent Speltips

Speltips inför Gwangju FC – Seongnam FC 9/5: Premiärmatch i Sydkorea

Från sydkoreanska K-League Classic fortsätter premiärmatcherna avverka varandra och vi har tittat närmare på lördagens lunchbatalj mellan nykomlingen Gwangju FC och fjolårets nykomling i Seongnam FC. Slutsatsen? Ett speltips från målmarknaden.

  Spela under 2,5 mål till oddset 1,70 hos william hill!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Streama matchen helt utan kostnad hos Unibet – och få därutöver 600 kronor att spela för med bara en 100-lapp insatt på kontot. Läs mer här! Regler & villkor tillämpas. 

Fotbollsvärlden börjar på allvar att ta fart igen och redan under fredagen gick premiären i K-League Classic, förstadivisionen i Sydkorea, av stapeln. Lördagen bjuder på ytterligare tre matcher och söndagen två.

Gwangju lunkade hem förra årets andradivisionen och får således chansen att mäta krafterna på toppnivån och det med flera, på pappret, fina nyförvärv som man ska hoppas ge tillräckligt med slagkraft för att vara konkurrenskraftiga i K-League Classic, eller som den också kallas – K-League 1.

En förstärkning som på allvar sticker ut är Marcos Ureña, som förra året var framstående i Costa Rica med 12 baljor på 31 matcher, varav 22 från start, och Alajuelense specifikt. Dessförinnan har han haft en kortare sejour i MLS samt representerat Bröndby och Midtjylland i Danmark och Kuban Krasnodar i Ryssland.

Seoungnam studsade upp i finrummet till inför fjolåret och hade ett typiskt mellanår; hade och ska fortsatt ha mil upp till den absoluta toppen, men höll också ett bra avstånd ner till den absoluta botten. Bör inte sticka ut åt varken det ena eller andra hållet nu heller.

Även ett offensivt nyförvärv står i strålkastarljuset hos bortalaget, kroaten Tomislav Kis, och det efter hans storsuccé i litauiska Zalgiris förra året – 27 fullträffar på 31 matcher. Åren dessförinnan har inte varit alltför mycket att skylta med, men där finns alldeles uppenbar potential. Potentiell målskytt?

Defensivt starka lag

Offensiva nyförvärv som sticker ut, men det behöver inte per automatik betyda att en målfest väntar i den här premiärmatchen. Vi tror snarare på motsatsen – just premiärer tenderar också att vara av mer tillknäppt karaktär när matchtempot inte finns där och det därtill kan finnas nerver som spelar in.

En nykomling, som Gwangju är, kan alltid vara lite oviss; hur väl de står sig på den här nivån. Känslan är emellertid att det handlar om ett förhållandevis stabilt lag och de släppte exempelvis in färre än ett mål per match i snitt under förra årets seriespel. Lär ha en bevakande approach här och nu, inte minst i de inledande matcherna.

För bortalaget är det defensiven som ska hålla dem flytande under säsongen, precis som under fjolåret. Av undre halvan-lagen släppte de in klart minst antal mål – 40 på 38 matcher och det är ett facit som på den fronten jämställde dem med topplagen.

Avvaktande, chans- och målsnål premiär? Det är tanken. Under 2,5 mål spelas till oddset 1,70 hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos william hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,70
Bolag: William Hill
Spelstopp: 12:00, lördag 9/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: