Speltips Hammarby IFK Göteborg 25 juni 2020

Speltips inför Hammarby – Varbergs Bois 24/2: Tät cupmatch

Varbergs Bois inleder gruppspelet i Svenska Cupen med den svåraste matchen, då man spelar borta mot Hammarby på Tele 2 Arena den 24 februari 2020.

Annons:

Svenska Cupen har äntligen dragit igång, och den första helgen med massvis av matcher blev en succé. På flera håll fick vi se favoriterna leverera precis vad de skulle – men det var också kämpigt både här och var. Det är uppenbart att det fortsatt är väldigt tidigt på säsongen.

AIK hade exempelvis det väldigt tuff hemma mot Jönköpings Södra, men lyckades vända och få med sig ett kryss efter att ha legat under med 2-0. Snöpligt för J Södra, men oerhört imponerande på ett mentalt plan av AIK att faktiskt resa sig i slutskedet av matchen.

Det lär vara en insats som skrämmer lite inför det att Hammarby nu ska kliva in i Svenska Cupen. Det här är ett Bajen som gärna plockar en titel – man har som bekant inte så många – men som sett darriga ut under försäsongen. Stefan Billborn har varit tydlig med att man är en bra bit ifrån att nå sitt max.

Samtidigt har man rört om mycket i laget, och nyförvärv som Abdul Khalali och Paulinho har inte riktigt kommit in i sitt nya lag än. Det kan man förstå, speciellt i det första fallet eftersom han blev klar för några dagar sedan. Det återstår att se om Abbe Khalili spelar överhuvudtaget här.
Annons:

Svenska Cupen är svårbedömd

Svenska Cupen är en turnering som länge varit svårbedömd, och den här säsongen är inget undantag. Det är uppenbart att många lag inte tar det här äventyret på allra största allvar – eller åtminstone att man inte går in med samma motivation som till en allsvensk match. Det är en faktor som påverkar.

Dessutom är det så att Svenska Cupen med sitt gruppspel inleds tidigt i februari, eller ja, tidigt på försäsongen. Det innebär att lagen inte är färdiga, och det kan finnas mycket barnsjukdomar. Det i sig gör det svårbedömt på förhand.

Varbergs Bois är nykomlingar i den allsvenska fotbollen och har ett par starka träningsmatcher bakom sig. Allra bäst gick det borta mot Malmö FF där man vann 3-1. Det må vara lite missvisande siffror, men det är ett tecken på att laget åtminstone inte lägger sig ner och dör mot bättre lag.

Under 3,25 mål (asian handicap) kommer dock att spelas till 1,75 gånger insatsen hos Unibet här. Det känns helt enkelt inte som en match som kommer att explodera. Inget av lagen är där i sin process än.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,75
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, måndag 24/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: