27 november 2081

Speltips inför Hoffenheim – Hertha Berlin 16/5: Mittenmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.Hoffenheim och Hertha Berlin ligger inom loppet av sju poäng i tabellen. Nu möts man i Bundesliga lördagen den 16 maj 2020.

  Streama Bundesliga hos Unibet – regga dig här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en ganska bra inledning på säsongen för Hoffenheim, som länge såg pigga ut med sin ganska egendrivna fotboll. Men efter att ha tappat lite kraft under våren har man nu halkat utanför det som såg ut att kunna bli en toppstrid.

I den första omgången efter omstarten av Bundesliga – eller comebacken kanske man hellre ska benämna det här som – ska det bli spännande att se var laget står. Det är ganska självklart att man är svårbedömda. Nu möter man Hertha Berlin, ett lag som är sju poäng bakom och som faktiskt bara har sex poäng ner till en negativ kvalplats.

En relevant sak som har hänt under uppehållet med Hertha Berlin är att man plockat in Jens Lehmann som en ny del av styrelsen. Det är numera Jens Lehmann och inte bara Jurgen Klinsmann som ska stå för det sportsliga synsättet i den delen av klubbledningen, och det har enligt rapporter redan fått effekter.

Om det är någonting man vet om Jens Lehmann är det att han är en riktig kravställare, och en före detta målvakt som inte är rädd för att säga vad han tycker. Låt oss se vad det här innebär i längden, men det är en intressant nyhet att ha med sig inför att laget nu ska börja spela matcher igen.

Vill du streama Bundesliga gratis? Här är spelbolagen med gratis streaming!

Målspelet i Bundesliga

Hoffenheim kommer att behöva klara sig utan Andrej Kramaric, Ishak Belfodil och Sargis Adamyan. Alla tre är skadade och kommer troligen inte att kunna spela nu kommande veckor när ligan ska gå i mål. Det måste man benämna som en nackdel.

Hertha Berlin har också ett par tunga tapp, och i det här fallet är det sannerligen andra saker som gäller. Salomon Kalou kommer inte att spela efter att ha tramsat runt och brutit mot bestämmelser, samtidigt som Vladimir Darida inte är spelklar. Detta eftersom han är avstängd. Där kan vi snacka om en tidsmässigt lång avstängning med tanke på uppehållet.

Hur som helst är båda lagen klart försvagade och det gör matchen lite mer svårbedömd. Kan en sådan som Piatek bli tungan på vågen här? Det är förmodligen någonting sådant som Hertha Berlin behöver.

Men utan publik tror vi att det här kan bli ett avslaget möte och det ligger till grund för vårt speltips.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,61 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,61
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:30, fredag 15/5
TV: 
Stream:  [snabbare]

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: