unibet kampan vm 2018 29 juni

Speltips inför Incheon – Daegu 9/5: Morgonpremiär från K-League 1

Premiärer må alltid vara lite extra ovissa, men när Incheon United ställs mot Daegu tror vi att de kommer ställas inför stora bekymmer. Gäller här är ett starkt favoritskap.

  Spela den raka tvåan till oddset 2,15!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Gratis stream inför matchen – hos Unibet: Läs mer här! Regler & villkor tillämpas.

Botten mot toppen, eller i alla fall snudd på? Så var det förra året och oddsen antyder att det kan bli likadant nu.

Incheon United fixade med nöd och näppe, minsta möjliga marginal, kontraktet i K-League 1 förra året och förväntas ställas inför stora problem på nytt – tippade som en av de mest solklara pjäserna för en bottenstrid. Kan mycket väl bli en kamp från början till absoluta slut, där varenda inkasserad pinne kan komma att bli av största betydelse.

De stora förhandsfavoriterna till att tampas om att vinna hela kalaset är Jeonbuk Motors, Ulsan Hyundai FC samt FC Seoul – men bakom den trion är Daegu ansedda som en av de starkast stående pjäserna. Potentiell uppstickare, till och med? Garanterat av övre halvan-material, även om konkurrensen förstås inte ska underskattas.

Gästerna är betydligt bättre

Premiär. Hemmaplansfördel för Incheon United. Det står knappast skrivet i sten att Daegu med enkelhet ska vinna matchen. Det lär bli en tuff kamp på Sungui Arena Park, men där vi ändå ser den raka tvåan som det mest sannolika utfallet. Så pass att den är motiverad till oddset 2,15? Absolut.

Ser vi till spelarmaterialen och skillnaderna i dessa, samt hur fjolårssäsongen utvecklades, är det Daegu som normalt ska väga tyngst. Mycket talar för att det kommer skilja runt lika mycket parterna emellan denna säsong, som den senaste.

Dessutom har de också haft det enkelt mot Incheon United under åren; vunnit tre av de fyra senaste inbördes mötena, medan övrig slutade med oavgjort utfall. Vinner på nytt?

Vårt speltips blir alltså den raka tvåan och den spelas till marknadsbästa odds hos Betway. Spelvärde ska finnas i alla fall tio punkter nedåt, utifrån vår analys.

Annons:
  Rygga spelet hos betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway.

Annons:

Speltips:

Speltips: Daegu vinner, rak tvåa
Odds: 2,15
Bolag: Betway
Spelstopp: 09:30, lördag 9/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: